Ергенката Ирина Карабаджак се омъжи (ВИДЕО)


Ергенката Ирина Карабаджак се омъжи (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Ирина Карабаджак, която беше една от участничките във втория сезон на "Ергенът", се омъжи. Сватбата се е състояла в родния ѝ град Кишинев, Молдова.

Ирина пази в тайна самоличността на съпруга си, като на всичките им общи снимки в социалните мрежи тя крие лицето му. Едно е сигурно - изглежда много щастлива и явно най-после е открила истинската любов.

Какво написа Ирина за сватбата си

"Ето, че нашата невероятна сватба приключи! 💍✨ Всичко беше вълшебно! Благодаря на всички гости, че дойдоха от различни краища на света! 🌍 Беше толкова весело, вкусно и незабравимо. Тази година промени живота ми изцяло — ние станахме едно семейство и усещам, че всеки ден е изпълнен с още повече радост и любов. ❤️ Сега ни очаква ново, още по-вълнуващо пътешествие заедно! 🚀10.08.24 А вие обвързани ли сте? Колко години брак имате, как се чувствате? 😀❤️аз определено съм спокойна, защитена и обгрижвана. Просто се отпуснах и се наслаждавам"

Преди време Ирина сподели в "Преди обед" за мъжа до себе си: "Най-накрая срещнах точно този мъж, за който си мечтаех. Дори вече се отказах и не мислех, че е възможно да има в един мъж толкова положителни качества. Най-накрая Господ чу моите молитви".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама