Юлиан Вергов и Захари Бахаров снимат нов сериал


Юлиан Вергов и Захари Бахаров снимат нов сериал
Снимка: Нова телевизия

Започнаха снимките на най-новия български сериал "Майките" по едноименния роман на Теодора Димова, в който отново се събират Юлиан Вергов и Захари Бахаров.

Повече за сериала

Сериалът, който ще направи своя дебют следващата година, разказва историите на различни семейства, разгърнати в шест епизода. Те изследват проблема на нарушената връзка между родители и деца, която води до съкрушителни житейски избори.

Сюжетът на социалната драма проследява историите на шест деца, които създават връзка с новата си учителка Явора. На пръв поглед тя не се различава от останалите учители, но оценките на класа се подобряват, приятелствата - също, а отношенията между учениците започват да се променят. Във всяко семейство обаче има скрит или явен проблем. По тази причина Явора, която децата почти обожествяват, се превръща в онази липсваща майка, за която всички те мечтаят.

Вижте още: Юлиан Вергов си хвана младо гадже (СНИМКИ)

В ролите на родителите зрителите ще видят едни от най-популярните и обичани български актьори, някои от които вече имена и на световната кино сцена. Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Юлиан Костов, Гергана Плетньова, Рая Пеева, Петър Антонов, Доля Гавански, Петя Силянова, Мартина Апостолва, Деян Ангелов и Илияна Коджабашева. В техни деца ще се превъплътят младите актьори Евелина Бибова, Матю Горанов, Грета Георгиева, Светлозар Янакиев, Лора Ахтарджиева, Иван Иванов и Ясмина Радева.

Романът на Теодора Димова "Майките" е публикуван през юни 2005 г. и е носител на многобройни престижни български и международни награди. Книгата е преведена на 11 езика, а в България е издавана вече 14 пъти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама