СКАНДАЛНО: Валерия, Джия и Айлин от "Ергенът" лъснаха в горещо ВИДЕО


СКАНДАЛНО: Валерия, Джия и Айлин от "Ергенът" лъснаха в горещо ВИДЕО
Снимка: bTV

Риалитито "Ергенът" може да приключи, но дамите, които доскоро се бореха за вниманието на Евгени, вече не се интересуват от пианиста, а търсят всевъзможни начини да поддържат интереса на феновете си.

Вижте още: Валерия и Евгени съобщиха голяма новина в "Шоуто на Николаос Цитиридис" (ВИДЕО)

Поп-фолк певицата Джия, която влезе във формата със заявката, че търси сродната си душа, беше обвинена от някои зрители, че целта на участието ѝ е бърза слава за крехката ѝ кариера. А фактът е, че веднага след финала на "Ергенът" Джия изкара клип към песента си "Проверено".

В горещото видео взимат участие Айлин, която се целува страстно с фолк певицата, и вече обвързаната Валерия. Трите дами демонстрират доста секси поведение, облечени като еротични пожарникарки, което никак не се понрави на последователите им.

"Заради такива клипове има толкова припаднали от алкохол момичета в дискотеките, дрогирани, изнасилени, отвлечени ... Има разврат и какво ли още не в Българи ! Но вие нали си се кефите... Тъжното е, че не ви пука какво се случва с младите момичета...", "Пример ще дадете като ви видя да четете книги, работите от 8 до 17, без да си показвате задниците, да запишете магистратура или си изкарате висшето, не да се мляскате за лайкове и повече последователи", са част от гневните коментари в мрежата.

Вижте още: Свекървище: Мрежата избухна срещу майката на Евгени (ВИДЕО)

Джия, която определено е търсила провокация с кадрите към песента си, отговори бързо на хейта в Instagram:

"Любовта е най-красивото нещо на света. Тя има много форми и измерения. На всички, които ни попитаха "Какъв пример давате на младите" — бих отговорила така: пример, че да обичаш не е престъпление и не е срамно. Това е просто музикален видеоклип, а в най-"лошия" случай е просто… ЛЮБОВ!", написа певицата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама