Магърдич Халваджиян става жури в X Factor


Магърдич Халваджиян става жури в X Factor

Магърдич Халваджиян е следващият обявен член на звездната четворка в предстоящия сезон на X Factor.

Новото издание на шоуто ще включи в съдийския отбор един от най-известните и доказани професионалисти в българския шоубизнес. Дългогодишната работа с десетки артисти и музиканти, шестото чувство в подбора на таланти и безпогрешният усет в създаването на успешен продукт го превръщат в ценен представител на журито в музикалното шоу.

В кариерата на Халваджиян се нареждат някои от най-рейтинговите телевизионни формати, сред които "Като две капки вода“, X Factor, "Големите надежди“ и "България търси талант“.

На 21 и 22 юли Магърдич Халваджиян ще присъства на кастингите в Бургас (Хотел „Аква“), за да се срещне лично с всички, които мечтаят за голямата музикална сцена.  Кастингите за X Factor ще започнат от Велико Търново (16 юли), ще продължат с Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и ще завършат в София на 27, 28 и 29 юли.

Продуцентът добавя, че новият сезон ще бъде "сезонът на изненадите“, а паричната награда и новото жури са само началото на многото вълнуващи новини около предстоящото издание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама