Представяме ви една страхотна рецепта за паниран кашкавал, която ще ви стане любима.
Ето какво ще ви е нужно:
около 500 грама кашкавал
корнфлейкс - за овалване
2-3 броя яйца
олио
Вижте още: Няма толкова вкусна домашна руска салата
Начин на приготвяне:
За да стане кашкавала перфектен е нужна предварителна подготовка.
Нарежете го на правоъгълници ги замразете във фризер.
След това може да преминете към яйцата, които се разбиват много добре.
Пригответе си дълбок тиган, в който да налеете такова количество мазнина, която да покрива кашкавала.
Извадете замръзналите парчета кашкавал от фризера. Потапяйте всяко парче в яйце и след това в корнфлейкс. Пържете от двете страни, докато не се получи златист загар.
Да ви е сладко!