Необходим продукти:
1 кг кайма смес
2 яйца
черен пипер
кимион
1 глава лук
5 с.л. галета
50 мл бира
За плънката:
4 бланширани моркова
4 кисели краставички
4 сварени яйца
За изпичането:
галета
50 мл + вода (равни части) бира
100 г кашкавал
Вижте още: Опитайте: Ризото с грах и гъби
Начин на приготвяне:
Смесете каймата с подправките и я разстелете върху прозрачно фолио. Наредете сварените яйца, нарязаните на пръчици моркови и краставички. Навийте на руло и прехвърлете в тавичка. Поръсете с галетата, добавете водата и бирата.
Печете на 180 градуса за 40 минути. След това поръсете с настъргания кашкавал и върнете за още 10 минути да се запече.