Колекцията на Hermes за есен/зима 2024 е мрачна, минорна и дъждовна (ВИДЕО)


Колекцията на Hermes за есен/зима 2024 е мрачна, минорна и дъждовна (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Парижката луксозна марка Hermes, основана през 1837 г. като сарашка къща, се представи на Седмица на модата в Париж. Брандът използва за целта сградата на казармите на Републиканската гвардия - място, изцяло посветено на конната традиция, в сърцето на столицата.

Вижте още: Как да носите опушен грим през пролет 2024 (СНИМКИ)

По време на ревюто в Париж се изля пороен дъжд, но по-интересното беше, че самото шоу беше с подобна атмосфера, защото от Hermes инсталираха дълъг моден подиум, върху който падаше непрекъсната завеса от вода.

Повече за колекцията

Изкуственият дъжд бе намек за „Жената „Ермес“ – винаги силна и готова да се бори с лошото време и външния свят, без да се разделя със своята елегантност.

Вдъхновението ми дойде от природата и лайфстайла на открито, „между конната езда и мотоциклетите“, обобщи творческият директор на дамските колекции на „Ермес“ Надеж Ване-Цибулски пред АФП в края на шоуто.

В колекцията на „Ермес“ традиционно откриваме кожа в изобилие: в якета в рокерски стил, но също и в дълги и плътно прилепнали палта, във формата на жилетка, с вълнени ръкави.

Дамският гардероб за следващия сезон включва още дълги поли, шорти и панталони.

Кожата е украсена с метални нитове в байкърски или направо кънтри стил. Якето може да комбинира и кожа с щраусови пера на гърдите и гърба.

Цветовият диапазон е доста ограничен около бордо, зелено, черно и сиво. „Идеята наистина беше да се придържаме към пуризма на шивачеството, така че не смесвахме цветове“, добавя дизайнерът.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама