Тези 4 панталона ще са моден хит през пролетта на 2024 (СНИМКИ)


Тези 4 панталона ще са моден хит през пролетта на 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Пролетта чука на вратата ни и с нея слагаме край на дебелите и плътни дънки. На тяхно място в гардероба ви трябва да присъстват много популярните напоследък модели широки панталони, често изработени от сатенени материи. Въпреки че не прилепват по тялото, те придават женственост, благодарение на своята лекота. Може да се носят както със скъпи блузи и ризи, така и с обикновени топове.'

Вижте още: Dior погледна назад, за да види бъдещето в новата си колекция (ВИДЕО)

Днес ви представяме 4 модела панталони, които трябва да присъстват в гардероба ви:

1. Широк сатенен панталон

Ако искате да приемете нов "кокетен" стил, който сега е на мода, тези елегантни сатенени панталони са за вас.

Носете ги с минималистична връхна дреха или, ако се чувствате смели, със сатенено горнище. Внимавайте да не изберете твърде къс вариант - този модел изглежда добре, когато е по-дълг.

2. Панталон от еко кожа

Не оставяйте панталоните от еко кожа настрана, защото те са единствени по рода си и винаги ще бъдат – особено ако е слим кройка. Материята е удобна и перфектно следва линията на тялото, като се адаптира към офис, елегантни или дори ежедневни дрехи.

3. Ленен панталон

Панталонът от лен е тънък и лек, перфектен както за пролетта, така и за лятото. Той седи добре на силует и може да се комбинира както с тениски и ежедневни блузи, така и с по-елегантни ризи.

С ленен панталон ще се чувствате удобно да тичате из града, но в същото време ще излъчвате елегантност. За по-специална визия го носете с обувки на ток.

Вижте още: Нова колекция маркови детски обувки на най-добри цени в CCC

4. Панталон офис кройка

Офис моделът на тази кройка никога няма да излезе от мода. Много са готини дори в комбинация с кецове и качулка. Разбира се, можете да носите и елегантни обувки на ток – в офиса или на събития.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама