Миленита е бременна


Миленита е бременна

Певицата Милена Николова, по-позната като Миленита, отново ще става майка. Звездата, която нашумя покрай участието си в сериала "Под прикритие", е бременна в 3 месец от приятеля си Мариян Захариев. Той е фризьор и участваше в Big Brother 2.

"Още съм в третия месец. По това време не се говори много за тези неща, но аз сама споменах, че съм бременна на последния си концерт, защото не можех да дишам в един момент. И за да не се чудят хората, го обявих”, разказа развълнувана 39-годишната изпълнителка пред “24 часа”.

Като всяка жена и тя е суеверна, докато е в началото на бременността си. “Така пазя и другите си деца”, казва певицата. Тя има дъщеря на 9 години и 7-годишен син от първия си брак.

Таткото на бебето е сравнително известен, тъй като преди години влезе в един от най-прочутите телевизионни любовни триъгълници. Той се казва Мариян Захариев и е фризьор, но тв аудиторията го познава като Мъро от “Биг Брадър 2”. Тогава хубавата Елена предпочете Мъро пред съпруга си Миро, като и тримата живееха в къщата на риалити шоуто. Накрая зрителите определиха изоставения мъж за победител.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама