4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение


4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение
Снимка: iStock

Ако искате да спечелите сърцето на правилния мъж, трябва да знаете какво го кара да премине от чувството на небрежност към срещата с вас към желанието и нуждата от вас на по-дълбоко ниво. Имаме предвид истинския мъж - такъв, който е зрял и здраво стъпил на физическо, умствено, емоционално и духовно ниво. И така, какво иска един зрял мъж от една жена?

1. Той иска игрива жена

Мъжете обичат да са активни и да играят. Те са отгледани да изразяват себе си и да се свързват с хората около тях чрез действие. За съжаление твърде много жени изглежда забравят това и искат да си проправят път в сърцето на мъжа. Но мъжете не го "усещат" заради това, което казвате. Не вашите думи правят мъжа привлечен към вас; това са преживяванията, които създавате с него. Гледайте или спортувайте заедно, бъдете състезателни в непринудени игри като пинг-понг и дори добавете малко нежна/сладка закачка и сарказъм тук и там. Ще увеличите привличането и интереса.

Вижте още: 5 добри причини да обичате мъж, който е интроверт

2. Той иска независима жена

Много жени погрешно вярват, че мъжете търсят "по-слаба" жена, която ще ги накара да се чувстват като по-умни и по-могъщи. Нищо не може да бъде по-далеч от истината. Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща. Те желаят жена, която има цел, различна от връзката.

Страхотният човек не се плаши от независимостта и успеха. Това, което има значение за един мъж, е, че жената все още има място в живота си за прекрасна връзка и е заземена, когато е с него. Най-добрият начин да покажете това на мъж е да останете заети със собствения си живот и да не го превърнете изведнъж в свой свят. Не изоставяйте своите интереси, отговорности и приятели, само за да сте с него.

3. Той иска емоционално зряла жена

Жена, която има зрелостта да не обвинява или критикува мъжа за това, което чувства, а да споделя чувствата си честно и автентично, за да помогне на мъжа да я разбере по-добре, ще бъде привлекателна за мъжа. Начинът, по който една жена се справя с емоциите си, е едно от най-важните неща, които мъжете търсят, когато решават дали да бъдат или не сериозни с една жена. Ако тя остави емоциите си да излязат извън контрол, това е голям червен флаг за него. От друга страна, ако може да му представи чувствата си по спокоен, недраматичен начин, тя ще спечели уважението му и ще го накара да се почувства като жена, която ще бъде истински партньор за него. Той ще види, че тя може да се справи с нещата, вместо да се превърне в девойка в беда, която той трябва да спасява.

Вижте още: 6 бизнес стратегии, които ще ви помогнат да намерите любовта

4. Той иска жена, която го привлича силно

Мъжете не се страхуват толкова от обвързване и връзки, колкото от връзка с жена, в която няма страст и привличане. Често срещан начин, по който жените случайно убиват привличането, което мъжете може да изпитват, е като се опитват твърде много да ги накарат да ги харесат или като се държат така, сякаш връзката е твърде сериозна твърде рано. Отпуснете се и оставете нещата да се случват естествено. Уверете се, че правите и казвате неща, които вмъкват забавление и хумор във връзката ви от самото начало. Няма нищо по-привлекателно за един мъж от страхотна жена, която знае как да се отпусне и да се забавлява. Можете да направите това чрез игриво дразнене, флирт, хумор и непредвидимост (в добрия смисъл).

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама