20 различни начина за целуване, които трябва да опитате поне веднъж


20 различни начина за целуване, които трябва да опитате поне веднъж
Снимка: iStock

Целувката е романтичен начин да покажете, че ви е грижа за някого и изпитвате привличане към него. Както всички неща в живота, ние имаме различни вкусове. Научаването на предпочитанията на партньора ви може да направи една целувка привлекателна, така че да се потопите в момента и да оставите устните ви да водят. Ето 20 различни начина за целуване, които трябва да опитате поне веднъж.

1. Целувка от другата страна на стаята

Това е целувка, която изпращате на любимия си, докато сте сред тълпата. С тази целувка свивате устни и правите жест на целуване, който ще сигнализира на партньора ви, че го обичате или го насърчавате.

2. Искам още целувки

Това е целувка, която предлагате на партньора си в замяна, след като той се наведе, докато сте в настроение за дълбока целувка.

3. Хаплива целувка

Това е целувка, която ще завършите със закачлива хапка. Най-често това се случва, след като партньорът ви е предложил дълги, чувствени целувки, които завършвате с нежно прехапване на устната на партньора.

Вижте още: Какъв е "стилът на целуване" на различните зодии

4. Целувка на пеперудата

За да работи тази целувка, приближете лицата си едно до друго, така че миглите ви да се докоснат. Докосването на миглите символизира крилете на пеперуда, които предизвикват гъделичкащо усещане по време на целувка.

5. Смазваща целувка

За тази целувка го дръжте здраво, преди да отворите устата си. След като отворите устата си, целунете го, но без език. След няколко минути ще се почувствате един друг.

6. Любопитна целувка

Това е целувка, за да проверите дали все още се чувствате близки един до друг. Ще започнете със затворена уста, докато осъществявате телесен контакт. Прекратете целувката, преди да отворите устата си, защото не е предназначено да продължи твърде дълго.

7. Целувка на ушната мида

Използва се за запалване на следващата ви целувка. Просто се приближете до ушната мида на партньора си и я захапете. Може и леко да захапете. След ухапване дишайте тихо в ухото му. Топлият въздух ще го накара да ви усети.

8. Целувка с разтриване на носа

За тази целувка доближавате носовете си един до друг и ги разтривате. Целувката заменя устните с носове.

Вижте още: 7 интересни факта за целувките, които надали знаете

9. Целувка по две бузи

Това се използва за поздравяване или сбогом, когато хората се целуват по бузите. При тази целувка устните докосват кожата на друг човек по бузите.

10. Изследователска целувка

Това е типът целувка, която можете да опитате, след като сте започнали връзката си и сте изследвали физическата интимност. Ще включва различни видове целувки, защото не сте сигурни кое всеки от вас харесва най-много. Може да включва "кълване", целувки по устата и целувки на пеперуда.

11. Френска целувка

Френската целувка може би е най-често срещаната интимна целувка. Това включва целуване с език. За да работи добре, трябва да проверите движенията им и да оставите място за свободно дишане през носа ви.

12. Приятелска целувка

Тази целувка има за цел да покаже привързаност към вашите приятели. Целувате се, докато устата ви е затворена, за да избегнете изпращането на грешни сигнали. Целувката трябва да е кратка и сладка.

13. Галантна целувка

Това е целувка, при която целувате някого по ръката в знак на възхищение и уважение.

Вижте още: Невероятни неща, които се случват с тялото ви, когато се целувате

14. Ледена целувка

Това включва целувка на партньора ви, докато имате парче лед в устата си, което ще преминете с помощта на езика си. Това е страхотна целувка, която може да стимулира партньора ви.

15. Майчина целувка

Това е целувка по нечие чело в знак на обич, приятелство или утеха.

16. Не искам целувка

Когато някой, когото не искате да целунете или да покажете обич, се опита да ви изненада на многолюдно място с целувка. Можете да се обърнете или да вдигнете дланта си и да кажете "Не".

17. Чувствена целувка

Това е целувка, която ще дадете на врата на партньора си. Тъй като зоната около врата е чувствителна, това ще накара партньора ви да изтръпне. Това е любима целувка за чувствените хора.

18. Целувка за благодарност

Това е подходящо след първа среща със съгласие. Показва признателност за времето, което сте прекарали заедно. Това е целувка, предложена по бузата.

19. Терапевтична целувка

За това ще целунете носа на партньора си. Може да освободи стреса.

20. Целувка с главата надолу

Накарайте партньора си да облегне главата си в скута ви и да целуне долната му устна с вашата горна устна и обратно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама