Дрехите от 90-те, които задължително да върнете в гардероба си


Дрехите от 90-те, които задължително да върнете в гардероба си

90-те години на 20 век с гордост са наричани "Десетилетието на супермоделите”. Тогава красивите момичета от кориците се радват на небивала известност и подписват договори за астрономически суми. Едни от най-популярните лица от онова време са Клаудия Шифър, Синди Крауфорд, Ел Макферсън и Наоми Кембъл. Днес ще ви представим няколко варианта, с които можете да пренесете стила на супермоделите от 90-те във вашия гардероб, без да изглеждате налудничаво. Все пак, всичко ново е добре забравено старо…

1. Изтъркани дънки с висока талия

През 90-те години властваха широките, леко избелели дънки. Общо взето, при тях важеше правилото „колкото по-небрежно, толкова по-добре”. Днес тази мода се завръща, макар и пречупена през призмата на съвременните тенденции. Известните „бойфренд” дънки носят бунтарския полъх на 90-те години. Все пак, нищо не ви пречи да се поразровите в гардероба на майка си, за да се намерите най-автентичния чифт.

2. Ярко червена рокля

Помните ли онази сцена от "Хубава жена”, когато Джулия Робъртс се появи в ослепителна червена рокля? Е, ако искате и вашият тоалет да се помни 20 години след като сте го носили, задължително се сдобийте с емблематичната рокля.

3. Карирана риза

Карираните ризи бяха една от модните емблеми на онова време. Всяка известна личност залагаше на тях в ежедневието си, а кориците на списанията бяха запълнени от снимки на супермодели, които успешно ги носеха като туники или мини рокли.

4. Изрязан топ

Няма начин да не помните модата на „голото пъпче”. Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Наоми Кембъл и Синди Крауфорд бяха сред най-верните ѝ почитателки. Независимо дали става дума за яке, топ или блуза, всяка дреха, която стига до малко под бюста е истинска "златна мина”.

5. Обувки с дебел ток

Обувките с дебел ток сякаш с машина на времето се връщат от 90-те години. Не бива да подценявате и техните братовчеди с дебела и груба платформа, които също могат да изглеждат страхотно, стига да са правилно комбинирани.

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама