Това са зодиите, които са като хамелеони


Това са зодиите, които са като хамелеони
Снимка: iStock

Срещали ли сте някога някой, който е точно като вас? Имате толкова много общи неща, че сте били обречени да се срещнете, довършвате изреченията един на друг и се чувствате сякаш сте намерили своя пламък близнак. Химията е красива и непринудена и не можете да повярвате, че сте срещнали някой толкова подобен на вас. От друга страна, те ви отразяват толкова перфектно, че няма как да не забележите собствените си недостатъци в тях.

Независимо дали става въпрос за приятел, колега, брат, сестра или любовник, някои хора имат естествена склонност да отразяват поведението на другите. Някои зодии са хамелеони, превръщат се в други хора и връщат личността си обратно към тях. Ето кои са двете зодии, чиито души са огледала, и как астрологията обяснява техните хамелеонови склонности.

Близнаци

Близнаците са върховният социален хамелеон на зодиака. Като променлив знак, те са лесни, адаптивни и интуитивни. Въпреки че не се страхуват да се открояват, могат лесно да се слеят навсякъде, където отидат. Независимо дали в бар или елегантен ресторант, те изглеждат като у дома си и се сприятеляват без усилие. И като въздушен знак, са общителни, социални и комуникативни – намират другите хора за очарователни и обичат да изследват нови връзки. Тъй като зодиакалният им знак е управляван от Меркурий, планетата на комуникацията и интелекта, те се стремят да научат нещо от всеки, когото срещнат.

Близнаците се сливат толкова добре, че са склонни да приемат личностите на другите хора. Въпреки че предпочитат компанията на другите, те се нуждаят от време насаме, за да опознаят себе си. Близнаци ще отразяват вашата личност и поведение обратно към вас като начин за свързване, така че ще видите много от себе си в тях. Но не се изненадвайте, когато другите казват, че имат толкова много общо с вашия приятел Близнаци. Не че са фалшиви – те просто имат толкова сложни, многостранни личности, че наистина могат да намерят общ език с почти всеки.

Везни

Везните са миротворците на зодиака. Те мразят конфронтацията и просто искат всички да се разбират. Не могат да понасят, когато някой им е разстроен, и довеждат до крайност угаждането на хората. Подобно на Близнаците, Везните са въздушен знак, така че са социални и комуникативни. Те са склонни да се превръщат в хората около тях като начин да бъдат симпатични – никой не може да се ядоса на някой, който е точно като тях, нали?

Като зодиакален знак, представен от везните, Везните естествено се интересуват от справедливост и честност. Въпреки че отразяват до известна степен поведението на другите, те също говорят, когато видят някой да действа по жесток или непоносим начин. Те са много дипломатични, така че ще посочат тези поведения нежно и справедливо. Тези дискусии изглеждат по-скоро като любезни и насърчителни разговори, отколкото като обвинения. Везните имат огледални души както защото са социални хамелеони, така и защото сладко ще ви разкрият вашето токсично поведение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама