Съвет за всяка зодия за октомври 2024


Съвет за всяка зодия за октомври 2024
Снимка: iStock

Октомври е месец с дълбоко астрологично значение, характеризиращ се с небесни събития, които пряко влияят на нашето земно съществуване. Вижте какво е вашето утвърждение според зодията. Повтаряйте си тези думи и те ще ви помогнат.

Овен

Признавам собственото си достойнство и внасям вътрешно убеждение.

Октомври ще ви изпита с изкушения. Ако обаче позволите тези временни разсейвания, те само ще причинят повече вреда, отколкото полза. Трябва да си напомняте да останете силни, водени от дългосрочните си нужди.

Телец

Роден съм силен и ставам все по-силен всеки ден.

Увереното отношение прави всичко различно. Октомври е пълен с обрати. Вие обаче сте най-упоритият знак от зодиака. Имате всичко необходимо, за да упорствате и да успеете накрая.

Вижте още: ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2024

Близнаци

Страхотни моменти идват за мен сега.

Този месец от вас се иска радикален оптимизъм. Октомври е пълен с трансформираща енергия, която ви тласка да прегърнете промяната.

Вижте още:

Рак

Мога да постигна всичко, което си наумя.

Нищо не удря така, както да бъдете посветени на вашия растеж и подобрение. Вашите погледи са поставени високо и не трябва да се оттегляте от най-съкровените си желания. Преследвайте златото, Раци.

Лъв

Всяка стъпка напред се счита за напредък.

Трябва да помните, че хубавите неща отнемат време този месец. Октомври иска от вас да развиете търпение, с което може да се борите като страстен Огнен знак. Предстоящите дни ще ви донесат последователност, дори това да не е успех за една нощ.

Дева

Моят принос има значение.

Вие понякога можете да се изгубите в желанието си да служите на другите. Правейки това, понякога заглушавате нуждите си, за да се възползвате от околните. Октомври ви кара да изразите мнението си. Трябва да помните стойността, която имате.

Везни

Моят отворен ум ми позволява да уча и да се разширявам постоянно.

Вие ще откриете много възможности пред вратата си този месец. Ще е необходима проницателност, за да се отсеят ценните опции. Тъй като сте интелектуално мотивирани, вие сте готови да промените решението си и да растете.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за ОКТОМВРИ 2024 за всяка зодия

Скорпион

Имам всичко необходимо.

Понякога се се губите в идеята, че вашето овластяване е свързано с неща извън вас. Октомври ще ви напомни да си върнете свободата на действие, а следващите дни ще осветят нуждата ви да практикувате автономност.

Стрелец

Откривам повече лекота и поток всеки ден.

Октомври ще ви тласне към растеж. Вашият свят се разширява и трябва да съответства на енергията на околната среда, за да бъдете в крак. Трябва да останете основани на истината, че животът ви става все по-достъпен, дори ако трябва временно да свикнете с новите условия.

Козирог

Мога бързо да ориентирам ума си към успешни резултати.

Октомври ви подтиква да мислите извън вашите рамки. Няма смисъл да се вманиачавате за паденията в живота. През следващите дни трябва да имате вяра. Чашата е наполовина пълна, а не празна.

Водолей

Аз съм честен със себе си и житейските решения.

Октомври ви учи, че не можете да бъдете всичко за всички. Трябва да поставяте себе си в центъра на своя избор, за да намерите удовлетворение.

Риби

Умът, тялото и духът ми стават по-здрави всеки ден.

През октомври трябва да се съсредоточите върху своето благополучие. Този месец ви подтиква да осъзнаете подсказките на тялото си. Трябва да дадете приоритет на своя ум, тяло и дух, вместо да преминавате през прегаряне, болка или емоционален стрес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама