Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 август 2024


Седмичен любовен хороскоп за 5 - 11 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака в любовен план тази седмица, 5 - 11 август 2024, според зодията

Овен

През новата седмица ще се наложи да бъдете по-смели и дръзки, особено ако искате да потърсите повече романтика от половинката си. Но не бъркайте дързостта с агресия.

Телец

Ще се чувствате спокойни да споделите най-дълбоките си фантазии с вашата половинка. Не се страхувайте да говорите, защото е много вероятно и вашият партньор да разкрие пред вас своите копнежи.

Близнаци

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 август 2024

Рак

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Лъв

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят сродната си душа през лято 2024

Дева

Любовните драми ще останат зад гърба ви през идните няколко дни. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

Везни

Представителите на тази зодия ще са завладени от меланхолия. Натрапчиви мисли за миналото, носталгични спомени ще ги преследват през новата седмица и колкото и да се опитват - няма измъкване.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за АВГУСТ 2024

Стрелец

Страхотна и емоционална седмица очаква родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете разговор, който ще се окаже катализатор и ще ви накара да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, занимание или нещо ново в спалнята.

Козирог

Обвързаните Козирози ще се отдадат изцяло на своята половинка. Нещо, което от много време не могат да реализират. Вашият малък свят ви очаква и ще ви дари с много приятни моменти.

Водолей

Социалният живот на Водолеите ще се превърне в истинска въртележка от чувства и емоции. Много приятни изненади чакат представителите на знака през новата седмица.

Риби

Имате нужда от романтика с любимия човек, за да избягате от хаоса във вашия живот. Периодът е подходящ за планиране на кратко пътуване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама