Седмичен любовен хороскоп за 29 юли - 4 август 2024


Седмичен любовен хороскоп за 29 юли - 4 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви очаква в любовен план през тази седмица, 29 юли - 4 август 2024, според зодията.

Овен

От всеки ъгъл ви дебнат покани за питиета и кафета. Истината е, че сте малко уморени душевно. Копнеете за самотен остров, любим човек и глътка безгрижие.

Телец

През новата седмица е добре да сте честни в разговорите - няма да загубите, напротив – ще повишите авторитета си в очите на партньора. Някои задачи няма да търпят отлагане – имайте го предвид. Въпреки натоварването ще успеете с всичко, но дисциплината трябва да е желязна.

Близнаци

Предстои седмица, изпълнена с неочаквани обрати. Бъдете готови както за много страст, така и за яростни скандали на любовния фронт. Каквото и да правите, всичко ще е наситено с емоции.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 29 юли - 4 август 2024

Рак

Раците ще се чувстват доста несигурни в партньора си, било ти заради някаква действителна случка или заради съмнение, което ги гложди отвътре. Всъщност, каквото и да предприемат, то няма да има ефект, докато не намерят хармония с вътрешния си свят.

Лъв

Вашият партньор иска да запази хармонията в отношенията ви, но ще му бъде трудно, предвид вашето буреносно настроение. Личните отговорности ще ви натежат в даден момент и това ще засенчи романтиката ви.

Дева

Забравете работата за миг и отделете повече внимание на любимите ви хора. Направете нещо мило за тях, за да се реванширате за липсата си.

Везни

Седмицата е благоприятна за създаване на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни, изпълнени с много романтика и страст.

Скорпион

През тази седмица е добре да внимавате в комуникацията в сектора на любовта. Ако се нуждаете от половинката си и търсите неговата подкрепа, то кажете го в прав текст. В противен случай ще останете неразбрани.

Вижте още: 3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

Стрелец

Приятелите ще изиграят важна роля за любовния ви живот. Някои от вас може да поискат съвет от приятел за любовта. По-добре не го правете, той може да ви обърка.

Козирог

Мечтаете да ви се случи нещо различно и вълнуващо в любовния ви живот. Ако до този момент не сте споделяли своите фантазии, може би е крайно време да ги разкриете, защото ще останете изненадани.

Водолей

През тази седмица е добре да сте щедри не само към половинката, но и към близките си. Не забравяйте за тях, отнесени на гребена на любовта. Сега те ще се нуждаят изключително много от вашата подкрепа.

Риби

Време е да се събудите, да грабнете живота и да му се насладите. Балансът, който сте постигнали в любовния си живот дотук, е задоволителен, но дайте на сърцето си малко тръпка и страст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама