Седмичен любовен хороскоп за 26 август - 1 септември 2024


Седмичен любовен хороскоп за 26 август - 1 септември 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака в любовен план тази седмица, 26 август - 1 септември 2024, според зодията

Овен

Доверете се на интуицията си и ще постигнете напредък на любовния фронт. Предстоят ви сериозни разговори, в които ще се налага да обясните какво точно очаквате от човека до себе си.

Телец

Имате семейни проблеми, които не ви дават мира. С каквото и да се захванете, непрекъснато ще мислите за тях, така че по-добре се концентрирайте и помислете какво бихте променили в ситуацията.

Близнаци

Няма да имате особено много интимни моменти през седмицата и ще се чувствате сякаш вие трябва да преследвате партньора за малко внимание. Ще си задавате много въпроси по отношение на връзката.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 26 август - 1 септември 2024

Рак

Чувствате, че имате нужда от голяма промяна в живота си – нова работа, сватба, дете или ново жилище. Обсъдете с партньора всичко, което се върти в главата ви.

Лъв

Тази седмица ще трябва да се концентрирате предимно върху работата. Що се отнася до връзката ви, най-добре не влизайте в конфликти, защото няма да излезете като победител от тях.

Вижте още: Как да постигнете мечтания живот през ЕСЕН 2024 според зодията

Дева

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Везни

Представителите на тази зодия ще са завладени от меланхолия. Натрапчиви мисли за миналото, носталгични спомени ще ги преследват през новата седмица и колкото и да се опитват - няма измъкване.

Вижте още: 3 зодиакални знака с кралска аура

 

Скорпион

През новата седмица ви очакват доста вълнуващи възможности. Ще се чувствате изпълнени с енергия, обич и надежда, така че е дошъл момент да покажете и част от нежната си страна на половинката, а не само изискващата и командваща.

Стрелец

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но поне особено честен и справедлив начин. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин да постигнете това, което искате или да накарате половинката да го свърши.

Козирог

Седмица на промени за родените под знака на зодия Козирог. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Водолей

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си някакви фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Риби

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама