Седмичен любовен хороскоп за 22 - 28 юли 2024


Седмичен любовен хороскоп за 22 - 28 юли 2024
Снимка: Istock

Научете какво ви очаква в любовен план през тази седмица, 22 - 28 юли 2024, според зодията.

Овен

Опитвате се да бъдете водещи във връзката, но поне особено честен и справедлив начин. Любовта я има, но трябва да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, защото сегашните ви тактики не са най-добрият начин да постигнете това, което искате или да накарате половинката да го свърши.

Телец

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, стартирате дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024

Близнаци

Любовният живот на Близнаците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Не е изключено да започнете да се замисляте за по-сериозни стъпки като свиване на семейно гнездо, покупка на имот или нов член на семейството.

Рак

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след вторник. Възможно е да разберете, че той от доста време има интерес към вас.

Лъв

Имате семейни проблеми, които не ви дават мира. С каквото и да се захванете, непрекъснато ще мислите за тях, така че по-добре се концентрирайте и помислете какво бихте променили в ситуацията.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Ще се чувствате сигурни, защитени и подкрепени във всяко отношение, а нима има нещо по-хубаво от това? Всъщност, на този етап Везните се радват на стабилност във всички аспекти, но най-вече в любовта.

Вижте още: Пълен обрат в живота на тези зодии това лято

Скорпион

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

Стрелец

Доверете се на интуицията си и ще постигнете напредък на любовния фронт. Предстоят ви сериозни разговори, в които ще се налага да обясните какво точно очаквате от човека до себе си.

Козирог

Козирозите ще бъдат фокусирани върху семейните дела. Може би се чувствате вдъхновени да направите някакви интериорни промени, но идеите ви не съвпадат с тези на половинката. Приемете, че сега не е точният момент и оставете тези дейности за пролетта.

Водолей

Вие сте майстори в комуникацията със срещуположния пол. Това умение ще ви е от особена полза тази седмица – и в работата, и в любовта.

Риби

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си някакви фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама