Седмичен любовен хороскоп за 19 - 25 август 2024


Седмичен любовен хороскоп за 19 - 25 август 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака в любовен план тази седмица, 19 - 25 август 2024, според зодията

Овен

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Телец

Мечтаете си за някаква промяна във връзката, която да ви "подкоси коленете". Ако до този момент сте задържали в себе си някакви фантазии, може би е крайно време да преосмислите приоритетите си. Може пък партньорът ви да ги хареса и реализира и да осъзнаете, че само сте загубили време, криейки ги, вместо да ги изживеете.

Близнаци

За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.

Вижте още:  Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 19 - 25 август 2024

Рак

Любовният живот на Раците ще е в разцвет, на прага на важно решение или промяна. Някои представители на зодията биха могли да планират наследник.

Лъв

През новата седмица социалният ви живот ще е доста пълноценен и често ще ви изкарва извън зоната на комфорт, но в положителна посока. Няма да имате особено време да мислите за любовното си положение. Оставете се на емоциите си и вижте какво ще се случи.

 

Дева

Девите имат нужда от валидация – дали на външния вид, домакинските им умения или характера. Новата седмица ще изкара у тях нуждата от „потупване по рамото“, така че е по-добре партньорът да се съобрази с това.

Везни

Предстои седмица, изпълнена с неочаквани обрати. Бъдете готови както за много страст, така и за яростни скандали на любовния фронт. Каквото и да правите, всичко ще е наситено с емоции.

Вижте още: Кой сте бил в минал живот според зодията

Скорпион

Скорпионите ще се чувстват доста несигурни в партньора си, било ти заради някаква действителна случка или заради съмнение, което ги гложди отвътре. Всъщност, каквото и да предприемат, то няма да има ефект, докато не намерят хармония с вътрешния си свят.

 

Стрелец

Вашият партньор иска да запази хармонията в отношенията ви, но ще му бъде трудно, предвид вашето буреносно настроение. Личните отговорности ще ви натежат в даден момент и това ще засенчи романтиката ви.

Козирог

Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускате в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.

Водолей

Комуникацията с половинката ще върви гладко, ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин.

Риби

Рибите ще преоткрият партньора до себе си. Постарайте се да бъдете опора, без да "натискате" твърде много, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама