Седмичен хороскоп за 6-12 ноември


Седмичен хороскоп за 6-12 ноември
Снимка: Istock/Guliver

Овен

През тази седмица ще имате нелоши перспективи в работата, но успехът няма да ви се даде лесно. Седмицата ще е натоварена в истинския смисъл на думата и ще изисква максимални вложения на умения и нерви от ваша страна. Във вторник може да получите обаждане от ваш забравен служебен партньор. Не подценявайте уменията му, може да ви бъде от полза. В сряда и четвъртък някой ще се опита да ви въвлече в интрига под формата на търсене на съвет. Не се включвайте в тази игра освен ако не си търсите нови емоции. Те обаче няма да ви донесат нищо добро. През почивните дни бъдете подготвени за разправии с роднини. Повишеният тон няма да оправи нещата – това е сигурно.

Телец

През тази седмица е добре насочите усилията си към повишаване на авторитета ви. Може да започнете с външния ви вид. Не си позволявайте да излизате така, че по вас да има нещо за корекция. Усмивката също ще е ви от помощ. Никой не харесва намръщените хора. Сряда е добър ден за уреждането на въпроси, свързани с придвижването на документация. Бъдете внимателни за това къде полагате подписа си. В края на седмицата ще имате желание да се намесите в случай, който не ви засяга. Това може да отблъсне някои хора от вас, така че се въздържайте от подобни действия. През почивните дни се съберете с роднини. Това ще е най-ефективния начин за прекарване на времето за вас.

Близнаци

Тази седмица ви е дадена, за да възстановите хармонията в душата, а и във всекидневието ви. Още в понеделник станете по-рано, направете си здравословна закуска и намерете няколко минути, за да се раздвижите преди да излезете. Вторник ще бъде един от най-натоварените ви дни, проявете максимално ниво хладнокръвие и самодисциплина. В сряда заложете на добрия тон, преговорите ще са успешни и ще може да се разберете по точки, за които не сте и подозирали. В четвъртък ви очаква промяна, а петък е ден за любов. През почивните дни бъдете Рак През тази седмица бъдете подготвени за това, че плановете ви може да претърпят някои промени. Вероятно ще се касае само за забавяне, така че не бързайте да се отчайвате и да предприемате крайни мерки заради настроението ви. Нищо не е толкова страшно, колкото изглежда. В сряда ще намерите отдушник и решение на главния въпрос, който ви тормози. Бъдете по-уверени в себе си, но и добронамерени.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама