Любовно пожелание за 9 август 2024 според зодията


Любовно пожелание за 9 август 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 9 август 2024, според зодията.

Овен

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Телец

"В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва."

Димитър Талев

Близнаци

"Най-съкровените желания за мъжете и жените са едни и същи - всеки иска да е обичан, да бъде оценен. Но начините, по които ги проявяваме, са различни. Изкуството на тези отношения се състои в това да намерите уникалния за всяка двойка път, да чуете зова на другия за любов и да се изпълните и двамата взаимно с любов."

Лариса Ренар

Вижте още: Какво трябва да си повтаря всяка зодия през АВГУСТ 2024

Рак

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Лъв

"Знам, че по някакъв начин всяка моя стъпка от момента, в който можех да вървя, беше стъпка към намирането ви."

Никълъс Спаркс, "Съобщение в бутилка

Дева

"Мъжът е погълнат от мига, а жената търси продължението. Но при сближаването на двамата може би се получава истинското време, пълното: мъжът ме кара да усетя мига, а аз го заставям да се влее в продължението на мига. Само двама, мъж и жена, които се обичат, могат да почувствуват времето в неговата мигновеност и продължителност."

Блага Димитрова

Везни

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Вижте още: 2 зодии, за които август ще е най-хубавият месец от 2024

Скорпион

"В този свят няма нищо, освен любов. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкова по-силна става. Колкото повече получаваш любов, толкова тя е по-силна. Колкото повече любов даваш, толкова по-добър и по-силен ставаш. Има много форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната любов носи собствена изгода, но губи от своята значимост."

Ранбир Капур

Стрелец

"Сърцето си иска своето. Няма логика в тези неща. Срещаш някого, влюбвате се и това е."

Уди Алън

Козирог

"Има един вид късмет, който се изразява само в това да попаднеш в нужното време на нужното място, и едно вдъхновение, което не е нищо повече от това да направиш каквото трябва и както трябва. И двете те спохождат само когато прогониш от сърцето си амбициите, целенасочеността и плановете."

Грегъри Дейвид Робъртс

Водолей

"Напомни му, че слабите никога няма да влязат в царството на любовта, защото то е безмилостно и алчно царство, и че жените се отдават само на решителните мъже, защото им вдъхват тъй жадуваната увереност, с която да се изправят пред живота."

"Любов по време на холера", Габриел Гарсия Маркес

Риби

"Достигни до истината отвъд разума. Любовта е мостът."

Стивън Левайн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама