Любовно пожелание за 8 юли 2024 според зодията


Любовно пожелание за 8 юли 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 8 юли 2024, според зодията.

Овен

"Как те обичам? Нека изброя начините: Обичам те до най-дълбокото кътче на душата си и до най-високата точка, до която тя може да достигне!"

Елизабет Браунинг

Телец

"На онзи, който има любов, никаква сила не може да противодейства. Той е човек с ново разбиране. Той живее в мир и светлина."

Петър Дънов

Вижте още: Това са най-сантименталните зодии

Близнаци

"Любовта е много опасно състояние. Човек става безразсъден и сякаш обръща гръб на живота си и на всичко, което е смятал за важно. А тя дори не е чак толкова приятна. Не знам кой по дяволите би искал да живее по този начин – да не може да изтрае и час без присъствието на някого."

Колин Фърт

Рак

"Надеждата ме води.Тя ме превежда през деня и особено през нощта.Надеждата,че след като се изгубиш от погледа ми,това няма да е последния път,когато ще те погледна".

"Като рицарите"

Лъв

"Любовта е толкова дълго занимание, за което един живот е крайно недостатъчен. Любовта – това е готовност да прекарате заедно вечността."

Михаил Епщейн

Дева

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Телец

Везни

"Това, от което светът наистина се нуждае, е повече любов и по-малко работа."

Пърл Бейли

Вижте още: Кой герой на Дисни сте според зодиакалния ви знак

Скорпион

"Да целунеш някого в нещо лично, всъщност много лично, а сърцето ти винаги прескача замалко, преди да го направиш."

Киану Рийвс

Стрелец

"Обичам те: Тези любовни фрази, които се повтарят толкова често, никога не са еднакви. Всички те звучат еднакво, но всеки има девствен и самотен живот, ако можеш да го схванеш. И никога не се уморявайте да повтаряте едни и същи думи: вие ще изпита емоцията, която душата изпитва, когато види първата звезда да се появи и след това, с напредването на нощта, тя я вижда да се повтаря в други звезди, с различни отражения и една душа."

Педро Салинас

Козирог

"Любовта – това е, наркотик. Отначало започва е еуфория, лекота и чувство за пълно удовлетворение. На следващият ден ти се иска още и още. Ти все още не си сигурен но, това чувство ти харесва, уверен си и мислиш, че можеш без всички останали. На всеки две минути мислиш за любимото същество, но постепенно привикваш с него и ставаш напълно зависим от него. Ако това чувство се постоянно, ти започваш да се чувстваш, като наркоман, лишен от поредната доза“

"На брега на Рио-Педро седнах и плаках", Паулу Коельо

Водолей

"Когато се спънеш в любовта, не е трудно да се изправиш. Но когато се влюбиш истински, падаш в плен, от който няма спасение."

Алберт Айнщайн

Риби

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намерите всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама