Любовно пожелание за 6 август 2024 според зодията


Любовно пожелание за 6 август 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 6 август 2024, според зодията.

Овен

"Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш."

Чарли Чаплин

Телец

"Когато обичаш, ти се иска да правиш неща за любовта. Иска ти се да се жертваш. Иска ти се да служиш."

Ърнест Хемингуей

Близнаци

"Любовта винаги надделява над вярата в нея. Ежедневни думи, звучат така: ако знаеше колко те обичам! – И съдържат дълбока и безкрайна истина!"

Вилхелм Хумболт

Вижте още: 4 зодии, които могат да постигнат всичко през август 2024

Рак

"Ако докоснеш горещ тиган, една секунда ще ти се стори колкото един час. Ако докоснеш гореща жена ,един час ще ти се стори като една секунда.Всичко е относително."

"Синя бездна"

Лъв

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Дева

"- Бих предпочел да прекарам един живот с теб, отколкото да се изправям пред всички векове на този свят сам."

"Властелинът на пръстените"

Везни

"Има легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла чучулигата и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва заслушан и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка... или поне така е според легендата."

"Птиците умират сами", Колийн Маккълоу

Вижте още: Таро хороскоп за всяка зодия за АВГУСТ 2024

Скорпион

"Любовта е много опасно състояние. Човек става безразсъден и сякаш обръща гръб на живота си и на всичко, което е смятал за важно. А тя дори не е чак толкова приятна. Не знам кой по дяволите би искал да живее по този начин – да не може да изтрае и час без присъствието на някого."

Колин Фърт

Стрелец

"Да обичаш – значи да желаеш на другия това, което смяташ за благо. Желаеш го не за себе си, а защото обичаш. И се стараеш да дариш на любимия това благо."

Аристотел

Козирог

"Любов е специална дума и я използвам само когато наистина я имам предвид. Ако изричаш тази дума твърде често, тя става евтина"

Рей Чарлз

Водолей

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Риби

"Имам любов и това е всичко, което имам. Правилно или грешно, какво мога да направя? Обичам го, аз съм негов и всичко, което е, също съм. Обичам го, ние сме едно. Няма какво да се направи. Не мога да направя нещо, освен да го държа, да го държа завинаги. Бъдете с него сега, утре и през целия си живот."

"Уестсайдска история"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама