Любовно пожелание за 3 юли 2024 според зодията


Любовно пожелание за 3 юли 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 3 юли 2024, според зодията.

Овен

"Целта на една връзка не е да имате друг, който може да ви завърши, а да имате друг, с когото бихте могли да споделите пълнотата си."

Нийл Доналд Уолш

Телец

"Любовта е обещание. Любовта е сувенир. Веднъж дадена, никога не може да бъде забравена. Не я оставяйте да изчезне."

Джон Ленън

Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024

Близнаци

"В твоята светлина се научавам да обичам. В твоята красота, как да правиш стихове. Танцуваш в гърдите ми, където никой не те вижда, но понякога го виждам и тази гледка се превръща в това изкуство."

Руми

Рак

"Винаги следвайте сърцето си. Понякога ще боли - но ще се оправите."

Дженифър Лопес

Лъв

"Много хора искат да се возят с вас в лимузината, но това, от което имате нужда, е някой, който ще вземе автобуса с вас, когато лимузината се разпадне."

Опра Уинфри

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ЮЛИ 2024

Дева

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Везни

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Скорпион

"Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събуждаш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно."

Захари Карабашлиев, "18% Сиво"

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЮЛИ 2024

Стрелец

"Всяка истинска любов и приятелство са разказ за неочаквано преобразяване. Ако преди да обикнем и след като сме обичали, сме същите, значи не сме обичали достатъчно."

"Любов", Елиф Шафак

Козирог

"Нима смятате, че нощем в леглото те утешава мисълта, че си обичана от половината свят?! Половината свят е едно нищо, когато не те обича точно Той!"

Бриджит Бардо

Водолей

"Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разбито. Боли, защото става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкова повече любов може да носи в себе си."

Рита Браун

Риби

"Няма по-голямо щастие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му."

Роналд Рейгън

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


  • Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ...
    Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024

    Животът е пътуване на непрекъснато учене, изпълнено с преживявания, които оформят нашия характер и перспектива. Ето кой е най-важният урок, който всяка зодия трябва да научи през юли 2024. Овен Огненият и авантюристичен Овен често се втурва стремглаво към нови предизвикателства. Най-големият...

  • Късметче за всяка зодия за 4 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 4 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 4 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът няма да сбъдне мечтите ви, но ще ви даде смелост да го направите сами. Телец Не се страхувайте от грешките по пътя си, те ще ви направят успешни. Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за...

  • Късметче за всяка зодия за 3 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 3 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за тази сряда, 3 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Голяма печалба от хазартна игра, използвайте парите разумно. Телец Пада ви се най-желаното късметче - ЗДРАВЕ! Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024 Близнаци Голяма и неочаквана...

  • Хороскоп за днес, 3 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 3 юли 2024

    Научете какво ви очаква тази сряда, 3 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, е вероятно да почувствате повишено чувство за цел и решителност. Изравняването на Марс с вашата управляваща планета разпалва вътрешния ви стремеж, подтиквайки ви да поемете отговорностите както на работа, така...

  • Хороскоп за днес, 4 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 4 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 4 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, може да почувствате желание да се освободите от рутината си и да потърсите нови преживявания. Планетното подравняване ви насърчава да излезете от зоната си на комфорт и да прегърнете промяната. Независимо...

  • Таро карта за всяка зодия за 4 юли 2024...
    Таро карта за всяка зодия за 4 юли 2024

    Научете вашата Таро карта за този четвъртък, 4 юли 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Три меча, обърната Успяхте да преодолеете трудния момент във връзката ви. Въпреки че все още може да има чувство на тъга за времето, което сте пропиляли, бъдещето е светло, защото сте преминали през труден...

виж всички виж всички
Реклама