Любовно пожелание за 25 юли 2024 според зодията


Любовно пожелание за 25 юли 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 25 юли 2024, според зодията.

Овен

"Страхувам се да изляза от тази стая и никога да не се чувствам през целия си живот така, както се чувствам, когато съм с теб."

"Мръсни танци"

Вижте още: Сезонът на Лъва благославя тези 3 зодии

Телец

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Близнаци

"Трябва да признаем, че не може да има взаимоотношения, освен ако няма ангажимент, освен ако няма лоялност, освен ако няма любов, търпение, постоянство."

Корнел Уест

Рак

"Влюби се в някой, който те радва да бъдеш различен."

Сю Джао

Лъв

"За всяка любов има някъде сърце, което да я получи".

Иван Панин

Дева

"И когато един от тях се среща с другата си половина, истинската половина от себе си, независимо дали е млад любовник или любовник от друг вид, двойката се губи в изумление на любов, приятелство и интимност."

"Симпозиумът", Платон

Везни

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Вижте още: 3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

Скорпион

"Надеждата ме води.Тя ме превежда през деня и особено през нощта.Надеждата,че след като се изгубиш от погледа ми,това няма да е последния път,когато ще те погледна".

"Като рицарите"

Стрелец

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Козирог

Браво, ма!

- Браво я! Аз съм дете инатче и се водя само с добро.

- Кажи сега, ще играем ли?

- Чакай де, ами обяснението?

- Аз не ги обичам тия работи.

- Да, ама и аз не обичам така.

- А как обичаш?

- Ами така. Да се влюбя нещастно и после да ми е мъчно за мене си.

- Слушай, ма, рожбо... Може да не съм голям на години, само че съм си надживял живота двойно и тройно. Ходил съм с милион момичета, с жени! И на никоя не съм се обяснявал. Затова те питам съвсем човешки, ще играеш ли с мен?“

"Всичко е любов " , български филм

Водолей

"Някой винаги чака някого, а другият никога не се завръща у дома. Винаги някой обича някого малко повече, отколкото е обичан и след време този някой изпитва желание да унищожи другия, за да не му причинява болка."

Рей Бредбъри

Риби

"Не, това не е любовна история, но е история за любов и силата която тя има над живота, сила да лекува или разрушава... Не. Това не е любовна история, но е история за любовта, за тези, които се предават и цената, която плащат и за тези, които бягат от нея, защото се страхуват или защото вярват, че са недостойни за нея. Тя избяга. Той се предаде."

"Първороден грях"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама