Любовно пожелание за 13 август 2024 според зодията


Любовно пожелание за 13 август 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 13 август 2024, според зодията.

Овен

"Любовта е вътрешен стимул, който ви тласка напред. Без любов не можете да прогресирате. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие трябва да обичате поне едно живо същество, за което да учите."

Петър Дънов

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 август 2024

Телец

"Нито висока интелигентност, нито въображение, дори и двете заедно не правят гения. Любов, любов и любов - това е душата на гения." 

Волфганг Амадеус Моцарт

Близнаци

"Напразно съм се мъчил. Няма да се справя. Чувствата ми няма да бъдат потиснати. Трябва да ми позволите да ви кажа колко горещо ви се възхищавам и обичам."

"Гордост и предразсъдъци", Джейн Остин

Вижте още: Какво трябва да си повтаря всяка зодия през АВГУСТ 2024

Рак

"За да кажеш "обичам те", изобщо не е необходимо да казваш "обичам те", въпреки че понякога е необходимо. Понякога е достатъчно да кажеш "Много ми е добре с теб", или "благодаря", или "ти си най-добрият". Ако си спомняте, думите могат да се използват като нож или можете да ги превърнете в цветя."

Елиа Барсело

Лъв

"Любовта е като запалено приятелство. В началото пламък, много хубав, често горещ и ожесточен, но все пак само лек и трептящ. С възрастта на любовта сърцата ни узряват и любовта ни става като въглени, дълбоки и неугасими."

Брус Лий

Дева

"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила – докато е живо, докато се надява, докато вярва."

"Самуил", Димитър Талев

Телец

Везни

"Няма значение какъв е проблемът, главният въпрос, върху който трябва да се работи, е любовта към себе си. Това е "магическата пръчка", която премахва проблемите."

Луйз Хей

Скорпион

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

Стрелец

"Земята е пълна със сърдечни болки и раздори, това, че можете да споделите пътуването с някой, когото обичате, помага да се улесни малко."

Илия Дейвидсън

Козирог

"Когато се влюбиш, ще разбереш как те поглъща любовта. Като горски пожар е. Всеки път, когато си мислиш, че си го овладяла, лумва нова искра, която се разгаря. Тогава всички чувства, които си смятала за угаснали, пламват с нова сила."

"Тайна с дъх на парфюм", Фиона Макинтош

Водолей

"Хората наистина се влюбват. Те си принадлежат. Това е единственият шанс човек да изпита истинско щастие."

"Закуска в Тифани"

Риби

"Любовта никога не претендира, тя винаги дава. Любовта винаги страда, никога не негодува, никога не се отмъщава."

Махатма Ганди

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама