Любовно пожелание за 1 юли 2024 според зодията


Любовно пожелание за 1 юли 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какво е вашето любовно пожелание за днес, 1 юли 2024, според зодията.

Овен

"Хората са самотни, защото изграждат стени вместо мостове."

Джоузеф Ф. Нютон

Телец

"Ако обичате, но не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, но вие не обичате – премислете отново. Ако любовта е взаимна – борете се!"

Ошо

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешкие слабости."

Ан Ландърс

Рак

"Казаха ми, че за да я накарам да се влюби в мен, трябва да я разсмея. Но всеки път, когато тя се смее, аз съм този, който се влюбва."

Томасо Фарасис

Лъв

"Ако откриеш цвете, не го късай. Защото ако го скъсаш, то ще умре и ще престане да бъде това, което обичаш. Затова ако обичаш едно цвете, просто го остави. Любовта не е притежание. Любовта е признателност, че този, когото обичаш, го има."

Ошо

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ЮЛИ 2024

Дева

"Страхувам се да изляза от тази стая и никога да не се чувствам през целия си живот така, както се чувствам, когато съм с теб."

"Мръсни танци"

Стрелец

Везни

"Любовта е най-трудният навик за прекъсване и най-трудният за задоволяване."

Дрю Баримор

Скорпион

"Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново."

Адел

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЮЛИ 2024

Стрелец

"Някои смятат, че любовта може да се измери с количеството пеперуди в корема им. Други смятат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или с помощта на думите "завинаги". Но любовта може наистина да се измерва само с действия. Това може да е малко нещо, като например обелване на портокал за човек, когото обичате, защото знаете, че не им харесва да го правят."

Мариан Кийс

Козирог

"Мина време, бях с много жени и когато ставах прекалено близък с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която никога няма да забравя е тази, която никога не попита."

"Малена"

Водолей

"Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш."

Джеймс Бари

Риби

"Единствената любов, която остава от така наречената "сексуална любов", е любовта, която е преживяла всичко: разочарования, падения, предателства, която е приела тъжния факт, че накрая не остава никакво друго желание, освен желанието да имаш някого до себе си."

Греъм Грийн

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама