Любовен седмичен хороскоп за 15 - 21 юли 2024


Любовен седмичен хороскоп за 15 - 21 юли 2024
Снимка: iStock

Научете какво ви чака в любовен план тази седмица, 15 - 21 юли 2024, според зодията

Овен

Летни приключения дебнат тези неспирни представители на зодиака. Може да сте решили да изпробвате нещо екстремно, а може и изненадващо пътуване да е сред плановете за седмицата. Със сигурност няма да ви е скучно, обвързани или не!

Телец

Ако сте несемейни, ще имате щастлива седмица, като мислите за вашата тръпка. За двойките – опитайте се да поддържате връзка, която не е обременяваща, като избягвате агресивните изрази.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 15 - 21 юли 2024

Близнаци

Трудно ви е да се доверете на половинката по някаква причина. Искате да споделите какво ви тревожи, какво не ви дава да заспите вечер, но някак не можете да се насилите, защото мислите, че ще останете неразбрани.

Рак

Най-накрая сте намерили спокойствие във връзката си. Дълъг и трънлив е пътят, който извървяхте като двойка, за да стигнете до този момент, но ще разберете, че си е заслужавало.

Лъв

Много страст между завивките за Лъвовете! Независимо дали вече сте отпуска, или все още сте в града, нямате никакъв шанс да се противопоставите на привличането между вас и партньора.

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят сродната си душа през лято 2024

Дева

Чувствате се уморени и се нуждаете от спокойствие, за да подредите мислите си. Не отблъсквайте човека до вас, а се обърнете към него. Той е най-добрият ви съветник и най-голямото успокоение. Отдайте се на ласки и тишина сред природата. Няма да повярвате, но любовта е най-добрия съветник.

Везни

Ще имате среща, която е изпълнена с обич, такава, в която можете да си простите един на друг, независимо какво прави другият човек. Изразете чувствата си честно.

Скорпион

Тишината на самотното легло ви е омръзнала. Напълно готови сте за нови изживявания, които да внесат малко адреналин в живота ви. Не отказвайте на предложението, което ще ви направят и напълно му се отдайте. Магията на любовта ще ви омагьоса към края на седмицата.

Вижте още: 3 зодии, защитени от силната си интуиция

Стрелец

Подчертайте силните страни на партньора си и водете срещата с добродушен разговор. Неудобната атмосфера определено не е приемлива!

Козирог

През тази седмица може да имате някои противоречия с партньора ви. Той сякаш е окупирал процеса на взимане на решения във връзката ви. Помислете дали не сте се отдръпнали от тази отговорност преди да се сърдите. Направете първите крачки към промяната внимателно и с приятни предложения за прекарването на почивните дни.

Водолей

През тази седмица трябва да вземете важно решение, свързано с връзката ви. Ако ситуацията не ви удовлетворява, не бива да мълчите за това. Все пак не очаквайте, че всичко ще се развие по начина, по който си го представяте. Ще се наложи да направите някои отстъпки и да приемете част от условията на другата страна.

Риби

През тази седмица не позволявайте на подозренията да хвърлят сянка върху отношенията ви с любимия човек. Причини за недоволство винаги може да се намерят, но това ли е целта на връзката ви? Опитайте се да обръщате внимание на истински важните неща, които са в хармония между вас. Мнозина биха искали да са на ваше място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама