Любовен седмичен хороскоп за 12 - 18 август 2024


Любовен седмичен хороскоп за 12 - 18 август 2024
Снимка: Istock

Научете какво ви чака в любовен план тази седмица, 12 - 18 август 2024, според зодията

Овен

Ако с половинката планирате закупуване на жилище или пък инвестиция в друг недвижим имот, тази седмица изглежда обещаваща за развитие в тази посока. Действайте разумно и предпазливо. Тази положителна промяна само ще ви сближи.

Телец

Както се казва - "мерете си приказките", защото думите могат да ви се изплъзнат по-бързо, отколкото очаквате. Единственото, което може да направите, е леко да се дистанцирате емоционално, за да не позволявате на най-дребното нещо да взима превес.

Близнаци

В любовния живот на Близнаците ще възтържествува хармония. Всичко помежду ви ще се случва с лекота – както разговорите, независимо колко неудобни може да са на моменти, така и преживяванията между завивките.

Рак

Някакво съмнение, което се е загнездило у вас, може да застраши страстта в отношенията ви тази седмица. Възможно е умът ви да е ангажиран с роднина или сложна семейна ситуация, която не ви дава мира.

Лъв

Лъвовете ще се окажат в центъра на събитията не един или два пъти. Това ще ги накара да сият и да развеят лъвска грива още по-силно. Обожанието на партньора пък ще се отрази много благоприятно върху връзката.

Вижте още: 3 зодии, чиито ангели пазители най-много ще ги пазят до края на 2024

 

Дева

Работни ангажименти е възможно да препречат пътя на Девите. Те ще потърсят подкрепата на половинката си, но дали ще я получат? Евентуален отказ може да накара представителите на зодията да се затворят в себе си.

Везни

Не е изключено приятелите ви да се окажат причина за вашето любовно щастие в началото на седмицата. Благодарение на тях, ще можете да погледнете на връзката си отстрани и да разберете от какво се нуждаете в любовта.

Скорпион

Парични проблеми заплашват щастието и на Скорпионите. Опитайте се да бъдете по-креативни в желанията си за романтика, без да се налага да харчите много от бюджета си – пикник сред природата, събиране с приятели и настолни игри.

Вижте още: 3 зодии, защитени от силната си интуиция

Стрелец

Отделете възможно на-много време на любимия си човек. Ако имате възможност, пътувайте, отдайте се на забавления и романтични изненади един към друг. Дори и на най-малкото усилие от ваша страна ще засили връзката ви.

Козирог

Много е важно за вашето емоционално здраве да се срещате с нови и интересни хора. Възможно е да се появи някой специален човек, с който химията ще е поразителна и трябва да бъдете внимателни, ако сте обвързани.

Водолей

През първите дни на седмицата е добре да се заемете с ваши лични въпроси за решаване, които сте чакали да се разминат от само себе си. Опитайте се да се поставите от другата страна на нещата, така ще спечелите и вие.

Риби

Седмица на промени за родените под знака на зодия Риби. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама