Любовен цитат за 29 август 2024 според зодията


Любовен цитат за 29 август 2024 според зодията
Снимка: iStock

Вижте какъв е вашият любовен цитат за днес, 29 август 2024, според зодията.

Овен

"Това беше любов от пръв поглед, но със сигурност последната."

"Лолита", Владимир Набоков

Телец

"Любовта е всичко, което е напукано, за да бъдете. Ето защо хората са толкова цинични за това... Наистина си заслужава да се бориш за това, рискуваш всичко за... И проблемът е, че ако не рискуваш всичко, рискуваш още повече."

Ерика Джонг

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за септември 2024

Близнаци

"Любовта е за показване, момиче, не тъгата. За какво са ти тези сълзи, ако нищо не си научила от тях?! За какво са ти спомените, ако се страхуваш от тях? И кой те е излъгал, че на всяка цена трябва да продължиш напред, ако не си се помирила с миналото? Или да го забравиш, без да си си простила? Или без да си поискала прошка? Или без да си я дала?! Не мога да те науча как да се усмихваш на проблемите си. Но мога да те убедя, че нито един от тях не е по-голям от теб.

– Какво щях да правя без теб, Михаиле?!

– Знаеш ли... Приятелят понякога може да ти направи голяма беля със съветите си. Затова ме слушай, но чувай само себе си. На света няма две еднакви чинии, камо ли човеци. И което е добро за водата, не е непременно добро за брега."

"Живот в скалите", Мария Лалева

Рак

"Да обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разбито. За да избегнете това, не трябва да се обвързвате с друго живо същество, дори с животно. Обградете се с хобита и лукс. Заключете сърцето си на сигурно в ковчега на своя егоизъм. Там, на това тъмно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш означава да бъдеш уязвим." 

Клайв Левис

Лъв

"Трудно е да срещнеш любовта. Понякога тя е толкова голяма, че е невъзможно да я побереш изведнъж в живота си."

"Деветте кръга", Диана Петрова

Дева

"Нека бъдем благодарни на хората, които ни правят щастливи. Те са очарователните градинари, които карат душите ни да цъфтят."

Марсел Пруст

Везни

"Трябва да признаем, че не може да има взаимоотношения, освен ако няма ангажимент, освен ако няма лоялност, освен ако няма любов, търпение, постоянство."

Корнел Уест

Скорпион

"То е любов и още нещо. Нещо, за което си струва да се живее. Човек не може да живее за любовта, за друг човек обаче може."

"Трима другари", Ерих Мария Ремарк

 Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят много пари през септември 2024

Стрелец

"Ако имах цвете за всеки път, когато си мислех за теб, бих могъл да ходя в градината си завинаги."

Алфред Тенисън

Козирог

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя.

– Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

"Нежна е нощта", Франсис Скот Фицджералд

Водолей

"Ти си най-добрият, най-прекрасният, нежният и най-красивият човек, когото някога съм познавал, но дори това е подценяване."

Ф. Скот Фицджералд

Риби

"В крайна сметка връзката на всички приятелства, независимо дали са в брак или приятелство, е разговор."

Оскар Уайлд

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама