Как да внесете повече радост в живота си според зодията


Как да внесете повече радост в живота си според зодията
Снимка: iStock

В момента светът е обърнат с главата надолу и е стресиращ.  Всички бихме искали повече радост точно сега, ето как да я внесете в живота си според зодията.

Овен

В бурни времена е лесно да попаднем в капана на саморефлексията и да пропуснем възможностите около нас. Има тънка граница между неподвижността и стагнацията. Точно сега, вместо да се почувствате просветлени, търсенето на душата ви кара да се чувствате блокирани. И все пак вие сте заобиколени от шансове за радост – така че поемете дълбоко въздух и изберете посока. Ако погледнете внимателно и с отворено сърце, непременно ще видите пътя към него.

Телец

Чувствате се без вдъхновение? Нефокусирани? Може би дори малко прегорели? Дайте си търпението и лоялността, които бихте дали на другите, и имайте малко вяра в себе си. Промяната винаги е точно зад ъгъла, така че си дайте умствено пространство и почивка, за да се подготвите. След като си дадете малко благодат, ще можете да се свържете отново с вътрешния си огън и да осветите пътя си към радостта.

Близнаци

Емоционално изтощително е да се чувствате неразбрани! Не забравяйте – вие заслужавате щастие и имате право да се защитите от тези, които ви го отнемат. Не приемайте раздора, който искат да ви донесат – станете най-добрият си защитник и най-силен съюзник. Създайте здрави граници между вас и всеки, който би откраднал радостта ви. Най-красивото и смело нещо, което можете да направите, е да бъдете себе си, въпреки всичко.

Вижте още: Сезонът на Лъва благославя тези 3 зодии

Рак

Да бъдете съпричастни в бурни времена като тези може да направи решението за оттегляне да изглежда лесно и разумно. Внимавайте да не отделяте време навън твърде дълго. Вие сте най-добрият си вътрешен водач и време на съзерцание и медитация може да ви помогне да се съсредоточите. Отговорът е вътре – не се страхувайте да отделите време, за да го потърсите! Само не забравяйте, че границата между това да сте сами и самотата е тънка.

Лъв

Ако все още се чувствате несвързани, попитайте какво е толкова различно между мястото, където сте, и мястото, където искате да бъдете? Вие имате силата да внесете повече радост в живота си, като се огледате наоколо и забележите всички специални хора, които имате, и как да допринасят за щастието ви.

Дева

Понякога трябва да пуснете малко контрола, за да можете да видите нещата от различен ъгъл. Като Деви, това може наистина да ви раздразни. Трудно е да отстъпите контрола, особено когато нещата изглеждат толкова хаотични. Не забравяйте, че да се отдадете за момент и да позволите на нещата просто да потекат не е пасивен избор! Да видите нещата от различна гледна точка, просто да се отпуснете и да оставите живота да се случи ще ви донесе радост.

Везни

Обикновено нещата са в равновесие, но има нещо нередно в работните ви навици в момента, Везни. Може да сте нетърпеливи, обсебващи или пристрастени към чувството за успех. Независимо как се накланят везните ви, дисбалансът вероятно ще бъде разочароващ. Вие сте квалифицирани и умели, не е нужно да работите усилено, за да докажете това на никого. Върнете нещата в баланс. Дайте приоритет на себе си пред безкрайните задачи и радостта със сигурност ще последва.

Вижте още: 3 зодии, които се интересуват твърде много от това, което другите мислят за тях

Скорпиони

Може би главата и сърцето ви си противоречат или може би пропускате ключова част от информацията. Независимо от това, вашата умствена енергия се чувства блокирана и ви оставя с чувство на хаос. Ще намерите радост, като изчистите главата си и създадете пространство за себе си, за да можете да се свържете отново с вътрешния си компас.

Стрелец

Чувствате, че е по-лесно да затворите нещата, отколкото да ги допуснете след разбито сърце и скръб. Пътят към радостта няма да бъде намерен, като се изключите. Опитайте всичко възможно да преосмислите ситуацията като шанс за израстване и учене, позволете си да се свържете отново. Да, сърцето ви е нежно и отварянето му може да бъде страшно – но това е и пътят към радостта.

Козирог

Обикновено можете да управлявате бурни води с емоционалната си интелигентност, но вместо това се чувствате блокирани и претоварени. Чувствате, че оставяте всички, особено себе си, надолу. Усеща се, че едновременно има твърде много и недостатъчно. В цялото това претоварване просто няма място за щастие, така че поемете дълбоко въздух и си дайте малко пространство, за да позволите на любовта и радостта да се върнат.

Водолей 

Усещате, че прогресът се забавя и комуникациите са блокирани. Времето на сътрудничество се е превърнало във време на ожесточена конкуренция. Всеки има своя собствена специална мъдрост, която да внесе в този момент, и за да се свършат нещата, ще са необходими комуникация и привеждане в съответствие. Вместо да позволявате на егото да се сблъсква, отделете малко време, за да се вслушате – другите и себе си. Изграждането на разбиране е първата ви стъпка към изграждането на радост.

Риби

С всичко, което ви тежи, е трудно да не преминете чувството на тежест до претоварване и оттам е лесно да се изтощите. Преди мислите ви да се превърнат в чувство на безпомощност, напомнете си, че не е нужно да се жертвате. Премахнете ненужното и направете място за себе си – и за радост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама