Бруталната истина, която трябва да чуе всяка зодия за ЛЮБОВТА


Бруталната истина, която трябва да чуе всяка зодия за ЛЮБОВТА
Снимка: iStock

Това са нещата, които всяка зодия трябва да разбере за любовта. И колкото по-скоро го направи, толкова по-добре за нея, за да се радва на пълноценна и щастлива връзка.

Овен

Не бива да спирате да обичате партньора си само защото сте се установили и сте се чувствали комфортно един с друг. Това, което ви вълнува най-много във всяка връзка, е това първоначално преследване, което не означава, че губите интерес към половинката си, но позволявате на искрата да изгасне от връзката ви, когато новостта изчезне. За някой толкова приключенски настроен, бихте могли да положите повече усилия, за да поканите повече вълнение и спонтанност във вашата връзка.

Телец

За някой, който жадува за емоционална сигурност и дългосрочна стабилност, вие със сигурност избирате грешните партньори. Спрете да си губите времето с тези, които не са сигурни какво искат. Толкова сте упорити, че продължавате да се опитвате да ги спечелите и да промените мнението им. Ако сега се колебаят относно по-високо ниво на ангажираност, какво ви казва това? Дори нещата да се развиват, никога няма да сте абсолютно сигурни къде се намирате с тях.

Вижте още: Какво трябва да си повтаря всяка зодия през АВГУСТ 2024

Близнаци

Вместо да търсите вихрушка от вълнение в романтиката, това, от което се нуждаете, е някой, който ще покани повече баланс и хармония в живота ви. Спрете да търсите тези, които нарушават спокойствието ви. Трябва да бъдете напълно честни със себе си относно това, което искате в един партньор - това, което заслужавате. Тръпката и сексуалната химия са мимолетни, имате нужда от повече, за да изградите нещо трайно. Спрете да давате енергията си на тези, които наистина не я заслужават.

Рак

Трябва да се посветите на собствения си личен и вътрешен растеж, преди да се посветите с цялото си сърце на някого и да изградите живот с него. Излекувайте емоционалните си рани и всички останали травми от минали връзки, така че следващата ви да процъфтява. Последното нещо, което искате, са някакви страхове, тревоги или призраци от миналото, които разрушават наистина красиво нещо, когато го намерите.

Лъв

Трябва да се откажете от миналото, независимо дали можете да признаете, че все още го държите. Все още носите негодувание, гняв или сърдечна болка от стара връзка, която е оставила огромно влияние върху вас. Докато не обработите всички останали емоции, няма да сте наистина готови да рискувате с нова любов.

Дева

Тъй като сте толкова раздаващи, сте склонни да прекалявате с отношенията си. През много време се забърквате в романтични партньорства, които не са равни. Вие извършвате цялата емоционална, битова и понякога дори финансова тежка работа. Понякога поемате ролята на родител. Трябва да бъдете по-гласни и настоятелни, когато става дума за изразяване на вашите желания и нужди. Поставете граници и ги наложете, Деви.

Везни

Имате афинитет да се влюбвате в хулигани, които се възползват от любовта ви. Толкова дълбоко цените хармонията в отношенията, че често мълчите, за да запазите мира, жертвайки собствените си нужди, за да запазите другия човек щастлив. Те се огъват, за да видят колко далеч можете да стигнете, без да се пречупите, вие обезценявате малтретирането им, придържайки се към това как са били нещата в началото. Вие заслужавате някой, който ще ви даде света и ще ви осигури емоционалната сигурност, от която се нуждаете.

Скорпион

Тъй като обичате толкова дълбоко, сте изпитали дълбока сърдечна болка. Оставила ви е предпазливи и малко изтощени. Трудно ви е да се доверите и да се отворите, но дори когато го направите, постоянно очаквате най-лошото от другите. Не можете да си позволите да се насладите на романтика или да бъдете истински щастливи, защото постоянно чакате другата обувка да падне. Трябва да спрете да позволявате на миналото да контролира настоящето и да имате малко повече вяра, когато се влюбите.

Вижте още: 4 зодии, които могат да постигнат всичко през август 2024

Стрелец

Склонни сте да се обгръщате от вълнението, което идва в началото на всяка връзка. Толкова сте завладени от тази първоначална интензивност, но когато нещата започнат да се утаяват и новото започва да изчезва, започвате да приемате партньора си малко за даденост. Трябва да работите повече, за да поддържате този огън и да задълбочите връзката с любимия.

Козирог

Както всичко в живота, когато става въпрос за любов, имате списък с квадратчета, които да отметнете с всички критерии за вашия идеал за партньор. Продължавате да търсите хора, които изглеждат добре на хартия, но как да се получи това, Козирози? Дайте шанс на някой напълно неочакван. Поемете риск и опитайте да изберете някой, различен от обичайния.

Водолей

Не че сте лош партньор, просто сте човек, който изисква много пространство и свобода. Често това може да накара партньора ви да се почувства, сякаш той е този, който полага всички усилия във връзката и сякаш нуждите му не са удовлетворени. Можете да имате времето насаме, от което се нуждаете, като същевременно накарате любимия си да се чувства като приоритет. Направете повече, за да го успокоите и да му покажете колко много означава за вас.

Риби

Вие сте мечтатели, обнадеждени и със светли очи по природа. Вярвате в най-добрите намерения на хората, дори когато те ви показват обратното, и това често ви оставя с разбито сърце. Бъдете внимателни, Риби. Накарайте ги да работят за вашето доверие. Внимавайте да не бъдете погълнати от фантазията в началото и стъпвайте леко, преди да се обвържете емоционално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама