4 зодии, които са на път да се сблъскат с най-голямата си промяна


4 зодии, които са на път да се сблъскат с най-голямата си промяна
Снимка: iStock

Това са зодиите, които съвсем скоро ще преживеят най-голямата си промяна до момента. Ще им се случи нещо, което наистина ще преобрази живота им.

Скорпион

Понякога промяната не е нещо, което можем да видим. Това не е чисто прекъсване с определено преди и след. Понякога просто се събуждаме, на същото място, обличаме същите дрехи, правим същите неща, със същите хора и стигаме до заключението, че всичко се е променило, нищо не се чувства същото и вече не сме същите хора, които някога бяхме. Хапчето е трудно за преглъщане, но щом кутията на Пандора бъде отворена, няма начин да я затворите отново. Така че единственият ви избор е да разберете, какво сега? Продължавате ли да се принуждавате към една и съща рутина, като се държите така, сякаш всичко е същото, когато знаете, че всичко е лъжа, или събирате смелост да намерите нова рутина, ново нормално, което пасва на човека, в който сте се превърнали?

Везни

Понякога промяната е да гледате как всички около вас започват да поемат по различен път, който просто не е подходящ за вас. И колкото и да се придържате към старите начини, хората, на които държите най-много, сякаш просто се изплъзват между пръстите ви. Боли, че не можете да се присъедините към тях за пътуването, но дълбоко в себе си знаете, че накъдето са се запътили не е посоката, в която искате да вървите. Можете да се научите да се радвате за тях и да ги обичате от по-далечно разстояние, отколкото сте свикнали. Можете да се научите да се освобождавате от безопасността на зоните си на комфорт и да търсите как ще изглежда следващата ви глава. Трябва да намерите следващата част от живота си, към която да продължите.

Вижте още: 3-те зодии, които НЕ търпят неуважение

Рак

Понякога промяната означава да попаднете в среда на висок стрес и високи залози, преди да се почувствате "готови" за нея. Нещо, което не сте искали, но не можете да избегнете. Нещо, с което нямате друг избор да се изправите лице в лице и да дадете най-доброто от себе си. Можете да губите време, задавайки си обичайните въпроси, защо аз, защо сега, защо това, или можете да започнете да се питате "как"? Как ще науча нещата, които трябва да знам, за да приема това предизвикателство? Как мога да си сътруднича с други, за да изпълня тази задача? Как мога да променя начина, по който виждам себе си, така че да не се сдържам от страх? Не забравяйте, че само защото нещо е ново или трудно, не означава, че не сме напълно способни да го направим.

Риби

Понякога промените означават забавяне. Това означава да кажем "не", да поемем по-малко и да си дадем време и пространство за почивка и излекуване. Това е моментът в живота ни, в който ставаме възрастните, които контролират нещата, които решават кога да си останат вкъщи, защото сме болни, които си купуваме термометър, супа и си лягаме. Дори ако имаме важни неща за вършене или места, където да бъдем. Да се ​​научите да влезете в тази роля и да направите тези важни обаждания ще бъде огромна промяна. Толкова сте свикнали да търсите у другите за валидиране или потвърждение, но е дошло времето да се обадите, да направите избор за това колко всъщност можете да понесете.

Вижте още: Как да намерите мир в момент на несигурност според зодията

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама