4 зодии, които НЕ трябва да имат връзка с човек от тяхната зодия


4 зодии, които НЕ трябва да имат връзка с човек от тяхната зодия
Снимка: iStock

Когато двама души си приличат твърде много, това всъщност може да доведе до сериозни проблеми в отношенията им, в зависимост от техните личностни черти. Ето кои са зодиакалните знаци, които трябва да избягват да се срещат с някого със същата звездна зодия и как това може да доведе до катастрофа за романтичната им съвместимост.

Овен

Когато двама Овни се съберат, те се подписват за безкрайни битки и постоянни разногласия. Овенът се управлява от Марс, планетата на войната, страстта и агресията. Тъй като те са толкова ентусиазирани, смели и енергични, лесно е да разберете защо двама Овни биха били привлечени един от друг. Вероятно биха се радвали на експлозивна физическа връзка – но за съжаление избухливите им темпераменти са също толкова непостоянни. Техният сексуален живот не е достатъчен, за да ги поддържа сред непрекъснати спорове. Въпреки че могат да образуват дълготрайни връзки с други зодии, хората от зодия Овен трябва да избягват романтични отношения със същия знак.

Близнаци

Близнаците имат сложни, многостранни личности и е трудно за всеки партньор да бъде в крак с тях във връзките. Тъй като те вече имат две лица, защо да добавяте още две? Този въздушен знак се нуждае от партньор, който да ги заземява като земен знак или да ги възбужда като огнен знак. Срещата с някой, който е твърде подобен на тях, води до хаос, объркване и усложнения, така че е по-добре да потърсят партньор с различна зодия.

Вижте още: 3 зодии, чиято магия ще се засили този октомври

Лъв

Лъвовете са изключително романтични, щедри и любящи, така че са страхотни партньори. Въпреки това им харесва да са звездите на шоуто, включително и във връзките си. Когато двама Лъва се съберат, може да се почувства, че и двамата се състезават за светлината на прожекторите. И двамата искат да бъдат лидери, да привличат най-много внимание и да получават постоянни похвали. Трябва да има някакъв баланс във връзката на Лъва; те се нуждаят от партньор, който ще ги обсипе с комплименти и ще ги остави да заемат централно място. Представителите на тази зодия също са изключително упорити, така че всякакви разногласия между двама Лъва със сигурност ще бъдат безкрайни.

Везни

Везните са прекрасни романтични партньори, но когато съберете двама от тях, някак си всичко се разпада. Този зодиакален знак е нерешителен, флиртуващ и угаждащ на хората – което са хубави качества на единия партньор, но когато и двамата имат тези черти, е бъркотия. Двама нерешителни души, които всяка вечер се опитват да измислят какво да ядат за вечеря? Кошмар. Двама флиртуващи, които тръгват из града с отделните си групи приятели? Рецепта за катастрофа. Двама любители на хората, които не могат да кажат "не" на нищо, което партньорът им (или някой друг) поиска? Просто не работи. Везните се нуждаят от човек, който може да им помогне да вземат решения и да установят граници, така че трябва да намерят някой с различна зодия.

Вижте още: ЛЮБОВЕН хороскоп за октомври 2024

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама