Веси твърди, че завършва 57 Спортно училище “Св. Наум Охридски” и не завършва висшето си образование, но за сметка на това първото от двете й ходения в Аляска, за която казва, че определено е нейното място, я влюбва безвъзвратно в професионалното готвене. Професията се предава и по кръвен път, защото родителите й също са готвачи, като и дядо й е бил “печен” в бранша. Малко преди пътуването до Аляска баща й пък й подарява екскурзия до Москва и от там се започват едни пътувания безкрай и много вкусни дестинации. Цветна, с пикантен послевкус и идеална презентация - Веси!
Събуждам се със скок към кафе машината.
Не мърдам от вкъщи без очна линия.
Никога не закъснявам за никъде, ако се събудя с първата аларма.
Умирам от срам, когато.. от срам не се умира.
Все си повтарям, че мога повече.
Идеалната вечер е идеалният сървиз (на работа).
Обикновено съм в клин.
Готвя, откакто се помня. Вкъщи с родителите ми, които също са готвачи. Винаги ми е харесвало, докато 2010 не попаднах в първата про кухня. Тогава заобичах тази професия и така до ден днешен.
В кухнята се чувствам супер, защото там СЪМ.
Мечтая да готвя в кухня с изцяло женски екип. Би било страхотно изпитание. Фенка съм на Domique Crenn от известно време, много бих искала да се доближа до изкуството й.
Черешката на тортата е с дръжка.
Никога не танцувам на масата отгоре.
Падам си по адреналина.