Сидни Суини и нейните тайни за баланс


Сидни Суини и нейните тайни за баланс
Снимка: Getty Images

Сидни Суини в момента е едно от най-горещите имена в Холивуд. Звездата на актрисата изгря в хитовия сериал "Еуфория", като тя не спира да работи и да се развива. В момента дори тренира бокс за предстоящия биографичен филм за професионалната американска боксьорка Кристи Мартин.

Сидни има доста натоварен график, като споделя, че покрай многото тренировки за ролята балансът за нея е ключов. "Това определено е продължаващо предизвикателство и пътуване, което се опитвам да намеря в себе си и всеки ден поставя своите предизвикателства, но мисля, че е наистина важно за мен най-вече да остана балансирана и хидратирана."

Но да останете хидратирани не означава само да пиете течности. От потапяне на лицето ѝ в купи с лед сутрин до рутинна грижа за кожата в самолета, най-добрият уелнес хак на звездата е хидратация, хидратация, хидратация.

Суини споделя как балансира работата, живота и поемането на предизвикателствата, които носи всеки ден.

Какво те кара да се чувстваш балансирана по време на пътуване?

За да остана балансирана, винаги се уверявам, че рутинната ми грижа за кожата е под контрол, независимо къде отивам. За мен е много важно да спазвам рутината си, особено когато съм в самолет или пътувам. Старая се да си мия лицето и да спя колкото е възможно повече. Хак е, че се опитвам да нося копринена калъфка за възглавница навсякъде, където отида - това наистина има супер ефект.

От какво се състои вашата рутинна грижа за кожата при пътуване?

Когато пътувам, гледам да поддържам кожата си жизнена. Ще отида и ще измия лицето си в мивката на самолета с моята почистваща пяна, кремове и маска за лице. След това заспивам в самолета и осъзнавам, че вероятно съм изглеждал луда за всички в самолета, но поне лицето ми не е сухо, когато кацна.

Кой е любимият ви уелнес хак?

Обичам да масажирам лицето си с лед, за да се събудя – по цялото лице, шията, брадичката, всичко. Понякога дори потапям лицето си в огромна купа с вода и лед. Това определено ме събужда.

Как релаксираш след интензивна тренировка?

След тренировка с висок интензитет, обичам да се отпусна под парния душ, преди да тръгна по срещи. Харесва ми да продължавам и да продължавам – това ме зарежда и ме прави наистина щастлива.

Кое е твоето предпочитано лечение?

Твърдо вярвам в баланса във всеки аспект от живота. В момента давам приоритет на протеините, докато тренирам за новата си роля, но винаги ще правя място за малко сладко. Ако не посягам към вода, определено посягам към Kit Kat, фунийка сладолед Drumstick или понички.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама