Мис Европа 2023 за iWoman: Какво взима и какво дава модната индустрия


Мис Европа 2023 за iWoman: Какво взима и какво дава модната индустрия
Снимка: ПР

Вчера (9-ти октомври) Paradise Center се превърна в модна сцена, защото водещите световни марки показаха най-новите си колекции именно там. Специален гост на събитието беше Наталия Гуиелмо – сицилиански модел и инфлуенсър, който грабна короната на елитния конкурс Мис Европа през 2023-та година.

Коя е Наталия Гуиелмо?

Наталия израства в Сицилия, където следва право, но се оказва, че мечтата ѝ е да стане актриса, а не юрист. Устремена да постигне мечтата си, тя тръгва по нов път, който я води до модния подиум и червения килим. В специално интервю за iWoman.bg тя открехва завесата и разказва малко повече за себе си, за пътя си до шоубизнеса и за модата.

Мис Европа 2023 за правото, модата и мечтите

Наталия Гуиелмо

Коя беше Наталия преди да стане популярна?

Наталия беше едно обикновено момиче, което живееше и учеше в Сицилия и чиято страст бяха танците и гримовете. Понякога танцувах сама в стаята си или пък се гримирах и се преобличах дори когато просто си стоях вкъщи.

Защо избра модната индустрия преди правото?

Всъщност аз все още уча право, но се обучавам и за актриса, така че в момента се налага да съчетавам и двете образования.

Какво ти даде модната индустрия и какво ти взе?

За да успяваш в модната индустрия трябва да работиш здраво върху самочувствието си, докато не се превърнеш в една наистина уверена жена – това всъщност е нещото, което ми даде. От друга страна, тази работа е избор, които изисква много жертви и постоянно сравнение с конкуренцията.

Как бих описала собствения си стил?

Аз съм нещо като хамелеон. Обичам да се обличам елегантно и да подчертавам женствеността си, но също така ми харесва да показвам и възрастта си, така че понякога просто се обличам като едно обикновено 22-годишно момиче.

Коя е любимата дреха в гардероба ти?

Любимата ми дреха е едно кожено яке, на което името ми е ръчно изрисувано, а над него има корона с камъчета.

С каква благотворителна дейност се занимавате, откакто спечелихте титлата Мис Европа?

Опитвам се да помагам на хората колкото и с каквото мога, но най-близка до сърцето ми е каузата за борбата срещу насилието над жените, защото смятам, че те имат право да се чувстват защитени.

Имаш ли очакванията от престоя ти в България?

Храна е вкусна, а хората са много топли. България определено надмина всичките ми очакванията!

Вижте още: Супермоделът Поли Канабис за iWoman: Пътят към модната индустрия и преследването на мечтите

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама