Любовни хроники: Сара Полсън и Холанд Тейлър


Любовни хроники: Сара Полсън и Холанд Тейлър
Снимка: Getty Images

В последните 10 години е нямало по-прикрит любовен романс в света на звездите от този между Сара Полсън и Холанд Тейлър. 49-годишната актриса от филма „Рачед“ и 81-годишната Тейлър, позната от ролята си в сериала „Двама мъже и половина“, обявиха, че са заедно през 2015-та, когато бяха много предпазливи и не разкриваха почти нищо за връзката си. С течение на годините обаче те станаха по-отворени и благодарение на това днес можем да проследим връзката им от самото начало.

Любовната история на Сара Полсън и Холанд Тейлър

Всичко започва около 2006-та година, когато двете актриси се запознават на парти. По онова време Полсън има друга половинка, но тя самата споделя, че когато е видяла Тейлър си е помислила, че тя е най-изящната жена, която някога е срещала. Само след няколко години им се налага да работят заедно и тогава започват да си разменят съобщения в Twitter.

Сара и Холанд дълго време не се чувстват уверени да споделят за връзката си

Евелин Харпър, както е сценичното име на Холанд в сериала „Двама мъже и половина“ споделя в подкаст, в който участва през 2015-та, че се среща с много по-млада жена от нея. По онова време тя все още не се чувства уверена да сподели името и възрастта на партньорката си, защото се срамува от това: „ Борех се със събеси, защото повечето ми връзки са били с жени, но аз не обичам да говоря за тях, защото все още не се чувствам много веща“, разказва актрисата.

Когато все пак решават да обявят връзката си, Полсън споделя, че да вижда всички реакции на феновете ѝ се струва много сюрреалистично: „Изборите ми за партньори никак не са обикновени и точно тази идея ги прави толкова завладяващи“, казва тя за The New York Times през 2016-та.

Любовта между двете жени се усеща във въздуха, когато са на едно място. Те постоянно си казват, че се обичат и че не могат да живеят една без друга. Мнозина се чудят как успяват да преодолеят голямата си разлика в годините – все пак Холанд е цели 32 гони по-възрастна от любимата си. Сара се оказва тази, която затваря устите на "доброжелателите" с думите: „Ако някой си мисли, че е странно да споделям живота си с най-уникалния човек на тази планета, то това си е лично негов проблем“. Тя също така допълва, че за нея има голям чар в това половинката ѝ да е по-възрастна от нея.

А тайната на дългогодишната връзка е...

Съвсем наскоро Сара отново гостува в подкаст, в който разкри тайната на романтичната им връзка с Холанд, която е, че двете жени не живеят заедно, защото се нуждаят от лично пространство и от време насаме.

Вижте още: Любовни хроники: Кейти Пери и Орландо Блум

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама