Любовни хроники: Моника Белучи и Тим Бъртън


Любовни хроники: Моника Белучи и Тим Бъртън
Снимка: Getty Images

Режисьорът Тим ​​Бъртън, на 65 години, и актрисата Моника Белучи, на 59 години, официално потвърдиха романса си през февруари 2023 г. С първата си поява като двойка на червения килим, дуото привлече вниманието на феновете, като мнозина отбелязаха, че Тим изглежда "толкова влюбен". Тяхната история категорично доказва, че никога не е късно да намериш истинската любов.

Те се срещат за първи път преди 16 години

Пътищата им се пресичат за първи път преди 16 години на филмовия фестивал в Кан през 2006 г. Съобщава се обаче, че те са се събрали отново на филмовия фестивал "Люмиер" в Лион през 2022 г. Тогава Белучи, почетен гост по време на фестивала, се качи на сцената, за да връчи на Бъртън престижната награда за цялостно творчество.

Слуховете за тяхната среща започнаха да циркулират през февруари миналата година. Те бяха заснети да се разхождат ръка за ръка и да споделят целувка на Свети Валентин. Говореше се, че са се срещали тайно четири месеца, преди да се появят публично заедно.

Вижте още: Моника Белучи: Любовта ме кара да се чувствам истинска жена

Тим и Моника са щастливи да работят и да бъдат заедно

През юни 2023 Белучи най-накрая говори за връзката им след месеци на спекулации. Тя открито изрази привързаността си към режисьора и щастието си от срещата с него.

"Това, което мога да кажа... Преди всичко се радвам, че срещнах този човек", каза актрисата. "Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота... Познавам човека, обичам го, а сега ще се срещна с режисьора, започва друго приключение."

По време на престоя си заедно в Лондон, двойката си сътрудничи по "Beetlejuice 2. Бъртън режисира дългоочакваното продължение на своята комедия на ужасите от 1988 г.

"Обичам Тим, той е красива душа и много го уважавам", категорична е Белучи.

Вижте още: Любовни хроники: Глория и Емилио Естефан

И двамата имаха дългогодишни връзки в миналото

Преди настоящата си връзка Бъртън имаше дългогодишна връзка с актрисата Хелена Бонам-Картър. Те бяха заедно в продължение на 13 години, преди да се разделят през 2014 г. Те имат двама сина заедно, Били Реймънд и Нел.

Междувременно Белучи се жени два пъти. Първият ѝ брак е с италианския фотограф Клаудио Карлос Басо, когато е на 20 години, но се развеждат след шест месеца. По-късно тя се омъжи за френския актьор Венсан Касел през 1999 г. и се разведоха през 2013 г. Заедно имат две дъщери, Дева и Леони.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама