Любовни хроники: Кевин Бейкън и Кира Седжуик


Любовни хроники: Кевин Бейкън и Кира Седжуик
Снимка: Getty Images

Бракът невинаги е свързан със сърца и цветя. Необходими са много усилия и ангажираност, за да останеш във връзка, но Кевин Бейкън и съпругата му Кира Седжуик са успели да издържат изпитанието на времето.

Пътищата на Бейкън и Седжуик за първи път се пресичат през 70-те 

Докато обядвал между изпълненията на пиесата си на Бродуей "Getting Out", Бейкън бил приближен от млада фенка и нейния по-голям брат. Въпреки че Кевин не си спомня срещата, това бил първият път, когато той видял сегашната си съпруга.

След това двамата актьори работят заедно във филма "Lemon Sky" (1988), където се опознават повече и влюбват. Тогава Седжуик била на 22 години, а Бейкън - на 29.

Не било любов от пръв поглед

Първоначално Кира не изглеждала заинтересована от бъдещия си съпруг. Актьорът, от друга страна, вече бил пленен от нейния чар и ум. В крайна сметка те се отворили един към друг и на 24 декември 1987 той ѝ предложил да се оженят. 

Сключват брак през септември 1988 г., а след една година Кира ражда син, Травис. Дъщеря им, Сузи, се появява на бял свят през 1992. Семейството решава да се установи в Ню Йорк.

В един момент Кира трябвало да се откаже от кариерата си. Решението да отглеждат децата си в Ню Йорк донесло много трудности в нейната работа. Повечето възможности, които се появявали пред нея, били в Лос Анджелис. Тя обаче не можела да изостави децата си и искала да присъства през цялото време.

След като децата им пораснали достатъчно, Кира се върнала на работа. Тя отново можела да работи пред камера, но открила и друг начин да покаже таланта си. Научила, че има способността да режисира чрез насърчаването на съпруга си. Така че, когато ѝ бил даден шанс да покаже таланта си, Кира не се поколебала и това отворило друг свят за нея. Филмите, които е режисирала, са: "Space Oddity" (2022), "Story of a Girl" (2017) и "Girls Weekend" (2018)

Те имат невероятно партньорство

Кира и Кевин не са чужди на факта, че съпругът и съпругата преминават през възходи и падения. Въпреки различията си обаче, те приемат странностите и недостатъците на другия. Признават, че са във възторг, че са заедно повече от три десетилетия. Те силно вярват, че са създадени един за друг. Седжуик смята, че ако на двама души им е писано да бъдат един с друг, нищо не може да застане между тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама