Любовни хроники: Кейти Пери и Орландо Блум


Любовни хроники: Кейти Пери и Орландо Блум
Снимка: Getty Images

Британският актьор Орландо Блум и певицата Кейти Пери имат интригуваща любовна история, която започва още преди 8 години, през 2016-та година. Разбира се, и те като всяка двойка имат възходи и падения във връзката си, а днес ще проследим именно тях. 

Любовната история на Кейти Пери и Орландо Блум

Кейти Пери, Орландо Блум

Двамата се срещат за първи път през 2016 на афтърпартито на наградите „Златен глобус“. По-късно суперзвездата на американския поп споделя, че тогава двамата не са били заедно, но Орландо минал покрай масата ѝ, докато хапвала бургер, и ѝ го грабнал, след което тя била в недоумение и просто казала: „Хей, това е моят бургер!“. И с тази случайна среща започва историята им.

Месец по-късно те вече са новата звездна двойка. Кейти Пери е поканена на рождения ден на сина на Блум, който по онова време навършвал 5 години, а също така и на партито за рождения ден на мениджъра му: „Орландо и Кейти споделят все повече и повече време заедно“, казваха близки до двойката хора преди връзката на двамата да бъде обявена.

Няколко месеца по-късно, през май 2016, суперзвездите обявиха връзката си публично в Instagram, но около година след запознанството им, през февруари 2017-та, те се разделиха, а феновете се усъмниха за тази раздяла, когато на партито на „Венити феър“ двамата пристигнаха поотделно. Те обаче споделиха за раздялата си чак след два месеца с думите: „Ние сме приятели и това е добре“.

Кейти Пери и Орландо Блум

Тази раздяла в крайна сметка не е окончателна и двете звезди се появяват заедно на червения килим в Монако през есента на 2018 година, с което стана ясно, че отново са се събрали. 14 февруари следващата година се оказва един от най-вълнуващите дни както за певицата, така и за актьора от „Карибски пирати“, защото той ѝ предложи брак пред цялото ѝ семейство и приятели в Лос Анджелис! По всичко личи, че връзката им е сериозна, а това се потвърди през 2020, когато Кейти Пери показа бременното си коремче във видеото към песента ѝ "Never Worn White".

Дъщеричката им Дейзи се появи на бял свят на 27 август 2020-та. „Това просто е най-хубавото нещо на света. Най-накрая чувствам сърцето си пълно", сподели певицата известно време след раждането.

Към днешна дата двамата изглеждат по-влюбени от всякога. Това сподели и самият Блум в подкаста на Тревър Ноа: "Не бих заменил връзката ни за нищо на света".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама