Диляна Попова: Животът е като увеселително влакче


Диляна Попова: Животът е като увеселително влакче
Снимка: bTV

Диляна Попова е не само една от най-красивите българки, но и жена, която е за пример заради ерудираността и доброто ѝ сърце. Тя е била рекламно лице на много известни брандове, виждали ли сме я като актриса, а в момента я гледаме на малкия екран като водеща на предаването "Островът на 100-те гривни". Прочетете сами какво ни сподели Диляна за екстремното риалити и за живота като цяло.

Какво беше първото нещо, което си помислихте, когато ви предложиха да сте водеща на предаването "Островът на 100-те гривни"?

Първата ми мисъл беше, че точно от това имам нужда в този момент от живота си! Да опитам нещо съвършено ново за мен, да живея два месеца в дивото, да се уча и да дишам друг въздух. Щастлива съм, че ми се случи!

Какво най-много ви впечатли по време на снимките на Филипините?

Не спирах да се изненадвам и всичко ме впечатляваше - общуването с местните, пътуването с лодка по 3 часа всеки ден, многообразието на климата във всякакви аспекти. Влажността те смазваше, но пък гледките спираха дъха. А залезите... залезите не могат да бъдат описани с думи.

А кое беше най-голямото предизвикателство за вас там?

Може би работата със слушалка. Специфично е, изисква се повече концентрация и рефлекс. В началото изпитвах страх, но ежедневната работа не ми даде възможност да му се оставя.

Какво най-много ви харесва в предаването?

Социалната игра, категорично. Подложени на такива условия, хората проявяват неочаквани дори за тях самите инстинкти и способности. Станах свидетел на невероятна адаптация и умения, които се развиха пред очите ми.

Вие сте една от най-красивите българки и имате супер фигура, как успявате да я поддържате?

Благодаря! Всичко опира до начин на живот, тренировки, храна, процедури за кожата и ген.

Без какво не може Диляна Попова?

Без семейство и приятели, нищо друго не може да ме бутне. Животът е като увеселително влакче - нагоре-надолу, понякога се движи с бясна скорост, друг път се забавя, но никога не спира.

Вашият син е неотлъчно до вас, кои са най-важните неща, на които искате да го научите?

Най-много искам да запази доброто си сърце, с което се е родил. Старая се да разширя светогледа му, затова пътува с мен, откакто беше на седем месеца. Уча го да дава, да се пази и да обича.

Какъв е вашият свят?

Свободен, красив, динамичен, през повечето време щастлив. Тъгата, която се опитва да влиза понякога, не е добре дошла.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама