Дара: Не бих направила нещо, в което не вярвам


Дара: Не бих направила нещо, в което не вярвам
Снимка: Лилия Попова/bTV

Дара е изпълнителка, която няма как да остане незабелязана. Тя е дива, истинска, спонтанна и много усмихната. Личи си как около нея всичко блести и може би това е причината да една от любимите ни поп изпълнителки. Тя става популярна след участието си в музикалното предаване X Factor, а днес вече е сред треньорите на друго подобно предаване, а именно „Гласът на България“, което се излъчва всяка неделя от 20:00 часа.

Трудностите я учат да бъде смела и интуитивна

Този сезон ще бъде 4-ти за Дара като ментор в „Гласът на България“ и това никак не трябва да ни учудва, защото големият победител в предаването преди 2 години беше 18-годишната Жаклин Таракчи, която беше от нейния отбор. Самата изпълнителка споделя, че с всеки следващ сезон се чувства все по-уверена в ролята си на треньор.

Дара

Фотограф: Лилия Попова/bTV

Този сезон ще бъде още по-специален и вълнуващ. Чувствам, че с всяка година ставам все по-уверена и по-добра в ролята си на треньор. Усвоила съм много уроци от предишните сезони, с които вярвам, че мога да отведа своя отбор до победа“, разказва тя за iWoman.

Наред с всички прекрасни емоции обаче има и такива, които далеч не са толкова приятни. Всеки, който е гледал предаването знае, че треньорът е този, който решава кой участник да продължи в следващите етапи на шоуто. За 26-годишната певица това се оказва най-трудният момент.

„Виждам колко усилия полагат всички и осъзнавам, че всяко мое решение може да промени живота им. Това създава напрежение, но в същото време ме учи да бъда смела и интуитивна“, споделя тя.

Кое е нещото, което помага на Дара да не се влияе от известността?

Като публична личност, младата изпълнителка също често участва в различни предавания по телевизията, като казва, че заради тях е станала толкова отговорна и дисциплинирана. Освен това тя разкрива, че предизвикателствата, които е срещала в някои от участията ѝ никак не са били приятни, но че точно те са ѝ помогнали да не променя индивидуалността си.

Спонтанността на Дара сякаш е в природата ѝ и тя често прави неочаквани неща на сцената, за които с право можем да се запитаме дали не съжалява след това. Този съвсем естествен въпрос се оказа с изненадващ отговор: „Искам всичко, което правя, да е истинско и да предава емоцията, която чувствам дълбоко в себе си. Да е в синхрон с моята същност. Днес не бих направила нещо, в което не вярвам“, отговори Дарина.

Дара

Фотограф: Олег Попов/bTV

Имало ли е момент, в който сте се питали как има звезди, които остават верни на себе си въпреки популярността си. Нещото, което държи Дара в „правия“ път е нейното семейство, което я подкрепя във всяка крачка. То е плътно до нея дори и когато тя се съмнява в себе си. Точно това се пее и в новата ѝ песен, която излезе съвсем наскоро.

„Крадец на мечти“ идва от най-дълбоките кътчета на душата ми. Имало е моменти, в които усещах, че мечтите ми се изплъзват, че светът около мен се опитва да ме спре. Но разбрах, че никой не може да открадне това, което е в сърцето ми. Песента е за всички, които търсят пътя си и искат да вярват, че мечтите им са възможни. Искам да им вдъхна надежда и да им напомня, че дори в най-тъмните моменти, ние сме тези, които контролираме своята съдба“, споделя поп дивата.

Каква е тайната за перфектната ѝ визия?

Едно нещо обаче се промени във варненката последните години и това е външният вид. Това не остана незабелязано от феновете ѝ, защото последно време пищната изпълнителка видимо се стопи и вече няма и помен от "старата" Дара. Тайната на промяната ѝ се оказва в баланса.

„Тайната е в баланса. За мен е изключително важно да се чувствам добре както отвътре, така и отвън. Храня се балансирано, тренирам редовно и най-важното – давам си време за почивка“, разкри тя.

Автор: Йорданка Йончева

Вижте още: Елен Колева: Нося любовта в себе си и имам свободата да се радвам на живота

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама