10 въпроса с влогърката Валери Йорданова


10 въпроса с влогърката Валери Йорданова
Снимка: Валери Инстаграм

Сигурни сме, че докато сте гледали видеа в YouTube, поне веднъж сте попадали на това усмихнато, свежо и красиво момиче - Валери Йорданова. Тя е запленена от модата, екзотичните пътешествия и определено владее изкуството на гримирането. От години гледаме видеата, които прави и се наслаждаваме на нейното израстване в професионален план. 

Видеата от пътуванията ѝ са увлекателни и те пренасят в най-различни държави по цялото земно кълбо. Разказва с нежен глас, потапя те в културата и бита на местните, дава идеи за сгушени в малките улички ресторанти и определено те кара да забравиш за ежедневието си, докато я гледаш. Валери си има приятна компания на всяко едно от нейните пътувания, а именно приятелят ѝ Мартин, който вече е част от "екип Валери" и заедно създават съдържани за социалните мрежи. 

Много искахме да си поговорим с нея и ето, че това стана факт. Насладете се на разговора ни и прочетете какво имаше да сподели тя с нас.

Привет! Първо искаме да те попитаме - как си, щастлива и спокойна ли си в този период от живота ти, в който те срещаме? Чувстваш ли, че си на правилното място и на правилния път?

Здравейте, благодаря ви за поканата и благодаря за въпроса. В момента се чувствам много спокойна и удовлетворена от нещата, които ми се случват в личен и професионален план. Изникват много нови възможности, успявам да предизвикам себе си и съм доволна от резултатите.

Вероятно осъзнаваш, че си пример за доста подрастващи (и не само) и това, което показваш винаги е премерено, стилно и с вкус към доброто поведение. Харесваме особено много примера в любовта, който даваш. Кажи ни, как се пази една връзка толкова дълго, какво ѝ носи смисъл, какво ѝ дава гориво и заряд?

Много ме зарадваха думите ви. Внимателно подбирам какво да покажа и по какъв начин да бъде поднесено, така че се радвам, че това бива забелязано. Не показвам много от личния си живот и даже не съм се замисляла, че давам пример в любовта, но благодаря. Според мен, когато си с правилния човек нещата се нареждат от само себе си. Ние сме в абсолютна хармония и се разбираме без да се налагат много компромиси.

Знаем, че работиш с половинката си Мартин и сте почти постоянно заедно. Става ли трудно на моменти или при вас се получава лесно и без усилия? С какво допринесе той за твоя успех в последно време, чисто практически като помощ?

Никак не ни е трудно, даже напротив. Интересно ни е заедно да мислим концепции, да търсим информация и да снимаме. Определено Мартин ми помогна да включа повече полезна информация във видеата си, а всеки път, когато снимаме се опитваме да направим по-хубави кадри от предишните.

Какво прави Валери, когато не снима, не избира тоалети за следваща локация и просто има малко време за себе си? Какво не знаят хората, че обичаш да правиш много?

Честно казано, когато съм свободна обичам да си почивам. Понякога срещите с много хора ме изморяват и оставам без социална батерия, така че се налага да презаредя като си остана вкъщи. Обичам да готвя, да пробвам нови рецепти, да гледам любими предавания по различните платформи и да не мисля за нищо. Също много обичам разходките в парка.

Модният ти стил се развива пред очите ни и на моменти наистина ахваме, когато видим някоя нова твоя идея. Как се изгражда стил - с много гледане, с много пробване или е просто въпрос на усет? Мислила ли си някога да станеш моден консултант на дами, които нямат идея какво да правят с гардероба си… а защо не да помагаш и на звезди?

Еха, благодаря ви, значи много за мен. Факт е, че съм гледала много снимки, списания, предавания. Това ми беше хоби и наскоро открих много стар мой лаптоп, в който имаше огромна папка пълна със снимки за вдъхновение, някои от които са били и вид манифестация за мен. Може би имам и някакъв усет, защото съм израснала с майка ми, леля ми и по-голяма братовчедка, които винаги изглеждаха много добре, а аз им се възхищавах. Към момента не бих заменила работата си, но преди да я открия, исках да бъда именно стилист.

Трудно ли е винаги да си облечена добре, гримирана прилежно и иска ли ти се да си малко по-свободна да се разхождаш без да полагаш толкова усилия всеки път? Или усилията винаги си струват, щом една жена се чувства добре така?

Далеч не съм постоянно гримирана и перфектно изглеждаща. В момента, в който не се налага да бъда, веднага слагам удобни дрехи и стоя без грим. Така излизам на разходки в парка, така пътувам и правя какво ли още не. Не се притеснявам да се показвам без грим и с домашни дрехи и в YouTube влоговете, както и в Instagram истории.

Пътуванията ти са вдъхновяващи, без съмнение! Чели сме обаче коментари понякога, че това и инфлуенсърството са пилеене на време, пътуванията и покупките са пари на вятъра и че това не е истинска професия. Какво би казала на всички хора, които не разбират начина ти на живот и страстта към това, което правиш?

Няма как да са пари на вятъра, когато това е работата ти и ти носи приходи. Пътуванията категорично не могат да бъдат пропилени пари, защото те те обогатяват, дават ти нова гледна точка и перспектива. Няма как всички да сме еднакви и да харесваме едни и същи неща.

На коя дестинация би се върнала отново, и отново… И на коя не би искала да стъпиш повече? Струва ли си човек изобщо да повтаря градове или е по-добре винаги да отиде на ново място?

Понякога се връщаме на места, на които сме били. Дали заради работа или заради нещо друго - случва се. Редовно се връщаме в Италия. Понякога посещаваме нови места там, но понякога повтаряме. Аз обичам да се връщам на места, на които съм била и да ги погледна с нови очи. Разбира се, приоритет са ни новите места, но ако сега ми предложиш да отида на остров Капри, където вече съм била, изобщо няма да се замисля. Стягам куфара!

Каква е твоята философия за живота - към какво се стремиш, от какво бягаш, какво си научила за всички години, през които си вървяла по своя си път? 

Изградила съм си принципи, които се стремя да спазвам. Винаги гледам на нещата от позитивната страна и се стремя бързо да забравям за лошите неща. Фокусирам се върху нещата, които ме правят щастлива и избягвам хората с негативна енергия и мислене. И най-важното - опитвам се да живея, създавайки спомени.

Разкажи ни накратко как си представяш един твой ден след точно 10 години? Събуждаш се и…

Представям си денят ми да е сходен до сегашния. Надявам се семейството ни да се е разраснало с поне още един член. И все още да съумяваме да вмъкнем по някое пътуване. :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от В света на


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички