За да намерите сродната си душа, трябва да преодолеете тези 4 страха


За да намерите сродната си душа, трябва да преодолеете тези 4 страха
Снимка: iStock

Преодоляването на страховете може да бъде предизвикателство, без значение колко съвети сте чели относно срещите и намирането на истинската любов. Много самотни жени, които искат сериозни връзки или брак, тайно се страхуват да направят тази голяма крачка и да се влюбят истински.

Ето защо едно от най-важните неща, които можете да направите, преди да се обвържете или да се омъжите, е да се научите как да се изправите пред най-дълбоките си страхове за това какво се случва с дългогодишните двойки през годините. Повечето хора искат да споделят живота си с някого, но на много хора им е много трудно да намерят и създадат любяща връзка.

Ако искате да намерите сродната си душа, трябва да преодолеете тези 4 често срещани страха.

1. Страх от загуба на себе си във връзката

Колкото и да искате романтични отношения, ако страхът да не се загубите, докато сте във връзка, е по-голям от желанието ви за връзка, този страх ще побеждава отново и отново.

Вярвате ли, че трябва да се предадете, за да бъдете обичани от друг? Смятате ли, че не сте достатъчно добри такива, каквито сте, така че трябва да бъдете прекалено мили и отстъпчиви, за да може някой да ви обича? Това ли сте правили във връзките си? Да се ​​отдадете е рецепта никога да не намерите любимия си.

Вижте още: Направете го, въпреки че ви е страх: 10 съвета

2. Страх от отхвърляне

Били ли сте наранявани във връзки? Повечето от нас са. Страхът от отхвърляне е нещо, което е програмирано в нас на еволюционно ниво, за да го избягваме. Но дали избягването на болката от отхвърлянето е по-важно за вас от това да сте в любяща връзка?

Взаимоотношенията могат да бъдат болезнени, така че докато не се научите как да управлявате възможното разбито сърце, може да отблъсквате любовта на живота си. Да се ​​научите как с любов да управлявате самотата, разбитото сърце и безпомощността на важни взаимоотношения е жизненоважно за привличането на вашия бъдещ партньор в живота.

3. Страх от грешка

Твърде предпазливи ли сте, защото се страхувате да не сгрешите — или да направите друга грешка? Въпреки че всички ние трябва да сме готови да правим грешки, за да продължим напред, има начини да разберете на ранен етап от връзката дали това е правилният човек за вас.

Вижте още: Най-важната черта, от която всяка зодия се нуждае в сродна душа

4. Страх от самоизоставяне

Когато изоставите себе си, вместо да се обичате, ставате невидими за другите. Другите са склонни да се отнасят с нас така, както ние се отнасяме към себе си. Ако пренебрегвате чувствата си, съдите себе си, обръщате се към различни зависимости, за да вцепените чувствата си и да направите другите отговорни за чувствата си, вие несъзнателно отблъсквате другите и се правите невидими.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама