За да намерите голямата любов, избягвайте тези 7 често срещани грешки


За да намерите голямата любов, избягвайте тези 7 често срещани грешки
Снимка: iStock

Ако сте опитвали да използвате уебсайтове и приложения за запознанства и сте се оказали разочаровани, емоционално изтощени и сте се чувствали сякаш сте си загубили времето, вероятно сте допуснали някои много често срещани грешки.

1. Не използвайте скучно потребителско име

Вашето потребителско име е първото нещо, което хората виждат. Това е маркетингова възможност. Не отегчавайте всички, като се наричате "Самотномомиче" или "ЕваПетрова426". Измислете нещо умно, което изпъква или кара хората да се смеят - нещо уникално. 

2. Не публикувайте лоши снимки

Снимките са най-важната част от вашия профил – трябва да имате страхотни. Не публикувайте снимки от 10 години. Не си правете селфи в банята и не изрязвайте бившия си приятел, оставейки ръката му да виси от рамото ви.

Използвайте ясни, скорошни снимки — поне една снимка на главата и една снимка на цялото тяло. И включете снимки, на които правите нещо забавно или интересно.

Вижте още: 8 профилни снимки, които привличат мъжете

3. Не използвайте едни и същи снимки в продължение на месеци

Повече хора ще кликнат върху вашия профил, ако променяте основната си снимка от време на време. Една снимка ще се хареса на някои, докато друга ще се хареса на други. Поддържайте нещата свежи и експериментирайте, за да видите какво работи.

4. Не изпращайте клиширани съобщения

Когато инициирате контакт, споменете нещо в профила на другия човек, така че той да знае, че сте го прочели. И след това споделете нещо за себе си.

Поддържайте първоначалните си съобщения кратки – не повече от два или три абзаца. Не изпращайте веднага дълго въведение и телефонния си номер. Това е просто страховито.

5. Не се съгласявайте на среща, без първо да говорите по телефона

След няколко съобщения преминете към телефонно обаждане. Защо да инвестирате време в кореспонденция, ако може да нямате химия? Ако потенциалната ви среща не ви харесва след 20-минутен чат, учтиво уведомете него, че не си съвпадате. По-добре е да бъдете честни, отколкото да губите нечие време.

Вижте още: 5 неща, които да НЕ пишете в профила си за запознанства

6. Не пишете неграмотно

Компютърната проверката на правописа е измислена преди години. Използвайте я. Не съкращавайте думи във вашия профил или съобщения. Използвайте правилно главни и малки букви. Покажете, че сте образовани и нормални.

7. Не разкривайте твърде много

Запомнете - докато не срещнете истински жив човек, не знаете с кого си кореспондирате. Бъдете наясно със своята безопасност и не разкривайте твърде много за себе си първоначално.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама