Приемете тези 6 истини, за да откриете вечната любов


Приемете тези 6 истини, за да откриете вечната любов
Снимка: iStock

Ако искате да намерите мъжа на живота си, онзи вечен човек, с когото ще бъдете истински щастливи и обичани, трябва да приемете тези 6 истини.

1. Приемете, че не сте чаша чай за всички

Ако основната ви стратегия за срещи е да се адаптирате към точния човек, с когото вашият партньор иска да излиза, никога няма да се окажете в истинска връзка, защото връзката ви винаги ще се основава на нечестност.

Трябва да се научите да приемате, че някои хора няма да харесат истинското ви аз и колкото и да е гадно, ще трябва да знаете как да отстоявате позициите си и да се отдалечите от тези хора. В противен случай ще прекарате целия си живот, доброволно влизайки в токсична връзка след токсична връзка и единственият човек, когото ще трябва да обвинявате за това, сте вие ​​самите.

Вижте още: 5 начина да бъдете жената, която той няма търпение да покаже на приятелите си

2. Приемете, че връзката няма да реши всичките ви проблеми

Ако очаквате едно човешко същество да влезе в живота ви и да поправи всичко, което не е наред с него, връзката ви е абсолютно обречена на провал. Никоя връзка не може да издържи на това ниво на зависимост и най-бързият начин да накарате нов роман да избухне е да очаквате той да промени целия ви живот.

3. Приемете, че може да сте сами за дълго време

Ако искате да намерите някой, с когото сте наистина, истински съвместими (за разлика от просто някой, който е готов да се отдаде на вас), трябва да приемете, че може да сте сами дълго, дълго време, преди да ги срещнете. Не можете просто да се присъедините към всяка мимолетна връзка, която изглежда комфортна и удобна. Трябва да сте готови да се борите за този, който наистина ще си струва да се задържите.

4. Приемете, че когато се появи, любовта не е задължително да изглежда така, както сте искали

Вашата любовна история няма да бъде филм на "Дисни".  Или дори забавен епизод на „Приятели“. Връзката ви ще се състои от двама реални хора, които се ориентират в ситуации от реалния живот и правят компромиси, за да работят. Невинаги ще бъде бляскаво или изпипано или дори особено романтично през много време. Но ще продължи, ако сте готови да работите за това.

Вижте още: 7 основни тайни на хората, които намират любовта онлайн

5. Приемете, че може да се наложи да се борите за връзката, която искате

Шансовете са, че човекът на вашите мечти няма да падне направо в скута ви. Може да се наложи да ги преследвате малко. Може да се наложи да се изложите там по начин, който се чувства неудобно. Може да се наложи да сте много по-уязвими, отколкото сте свикнали. Връзката, която искате, не е непременно лесна – така че ще трябва да решите дали сте готови да се борите за нея.

6. Приемете, че връзката, която имате със себе си, ще постави началото на всяка ваша връзка с някой друг

Ако мразите себе си, когато сте сами, никога няма да се почувствате стабилни в романтична връзка, защото цялото ви чувство за самоуважение ще бъде обвито в този друг човек. Докато нямате силно чувство за себе си извън връзката, никога няма да имате силна или здрава връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама