Как да бъдете жената, която той НИКОГА няма да напусне


Как да бъдете жената, която той НИКОГА няма да напусне
Снимка: Istock

Всяка връзка, която имаме – дори и да не завършва с брачно блаженство – е опит за учене. Чрез проба и грешка откриваме какво е необходимо, за да бъдем фантастична приятелка. За някои мъже отклоняването е в гените им и вие наистина не можете да направите нищо по въпроса, нито трябва да опитвате. Ако той е неверният тип, оставете го. Що се отнася до останалите, които може да показват искрица надежда или просто да имат ангажимент в ДНК-то си, следните напомняния могат да бъдат полезни.

1. Запомнете: В природата на мъжа е да гледа

Не изпадайте в паника само защото го виждате да гледа или говори с друга жена. Не забравяйте, че в природата на мъжа е да гледа. Ако той не ви докосва и не ревнувате, това ще го кара да ви желае повече. Тогава той ще работи повече, за да поддържа връзката ви.

2. Избягвайте обаждането "фатално привличане"

Ако му се обаждате отново и отново, изглежда, че нямате нищо друго в живота си и следователно сте по-скоро нуждаещи се, отколкото независими. Освен това не го преследвайте в социалните мрежи. Това също никога не завършва добре.

3. Нека се вижда с приятелите си

Не го превръщайте в битка, когато той иска да излезе с приятелите си. Вместо това го прегърнете. Дайте му нещо, с което да ви запомни, преди да си тръгне, и след това му кажете да си прекара чудесно.

4. Запомнете: Храната е пътят към сърцето на мъжа

Не е нужно да сте гурме готвач, но ако имате няколко вкусни рецепти в репертоара си, тогава ще изглеждате още по-добре. Това е особено полезно, когато има приятели наоколо. Ако готвенето не е вашето нещо, разполагате с голямо разнообразие от храна за вкъщи.

5. Продължавайте да полагате усилия

Дори и двамата да сте заедно от една година, не започвайте да се обличате неглиже и изведнъж да качите много килограми. Разбира се, жените могат да са склонни към йо-йо ефект, особено след празниците, но ако качите твърде много - колкото и повърхностно да звучи - той няма да бъде щастлив. Опитайте се да запазите вида, в който сте били, когато сте го срещнали. Или подобрете себе си, защото сте толкова щастливи да сте с този мъж, че обичате да изглеждате добре за него. 

6. Оценявайте усилията му

Никога не предполагайте и не очаквайте. Ако жестовете му не отговарят на вашите стандарти, не забравяйте, че това са вашите очаквания, а не неговите. Ако той ви донесе дузина рози, но вие предпочитате лалета, бъдете милостиви в момента. Намерете друг момент, за да му кажете кое цвете ви е любимо.

7. Уважавайте времето му

Има моменти, когато човек се прибира в лошо настроение и не иска да говори. Не го натискайте. Просто попитайте, ако нещо не е наред. Ако той каже, че е добре и просто иска да гледа футбол, оставете го на мира. Когато той желае да говори, ще го стори и всичко, което трябва да направите, е да слушате.

8. Събуждайте се с усмивка

Мъжете обичат позитивни жени, с които могат да се събудят сутрин с чашата, която е наполовина пълна, вместо наполовина празна. Това, което ще ви спечели повече точки, е да го оставите да лежи, докато правите закуска или му сервирате кафе в леглото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама