7 малки тайни за съблазняване, които ще го подлудят


7 малки тайни за съблазняване, които ще го подлудят
Снимка: iStock

Има причина гейшите и куртизанките да са се обучавали години наред в изкуството на съблазняването: то изисква умения. Има трикове в занаята, които отнемат време, за да се научат и усъвършенстват. Но не всички са толкова сложни. Искате ли да съблазните мъж и да развиете собствената си игра? Ето десет прости неща, които бихте искали да опитате, за да изглеждате по-привлекателни и да привлечете вниманието му веднага.

1. Покажете кожа

Елегантните проблясъци на корема, раменете и гърба ви ще го подлудят. Дори ако той все още не ви е забелязал, оголването малко повече може да помогне да привлечете вниманието му. Бъдете елегантни, разбира се. Носете ризи, малко по-къси от обикновено, или пола, която разкрива хубавите ви крака, но не сменяйте гардероба си и не носете нещо, в което не ви е удобно. Не прекалявайте.

Вижте още: Наталия Кобилкина съветва как да съблазните с лекота един мъж

2. Флиртувайте повече

Основният инструмент на съблазнителката. Флиртът е лесен за повечето, но ако сте един от малкото, които не са сигурни как работи, никога не се страхувайте. Опитайте се да се смеете малко повече, да се наведете към вашия човек и да споделите усмивката си само с него. Ако той се смее и се шегува в отговор, можете да вземете нещата малко по-напред, може би с някои намеци или като го отведете в ъгъла сам.

3. Хранете го с ръце

Независимо дали сте на гореща среща, поръчвате пържола или сте в заведението за хранене и споделяте пържени картофи, никога не ви пречи да вземете малка хапка храна (с вилица или без вилица) и да я сложите в устата на вашия човек. Ако той изобщо ви харесва, ще го приеме и краткото докосване на ръцете ви до устните му ще изпрати тръпка и у двама ви.

4. Осъществете кратък зрителен контакт

Контактът с очите е смел и горещ. Не прекалявайте с това или може да изплашите човека, но умелият зрителен контакт може да му покаже колко сте заинтересовани. Особено ефектно е, когато леко наведете глава и го погледнете изпод миглите си. Вече няма класически вид "ела тук" — има защо. Това е невероятно съблазнително.

5. Докоснете го

Докосването е друг съвет, с който не трябва да прекалявате. Твърде много и рискувате да накарате любовния си интерес да мисли, че имате проблеми с границите. Но някои ласки могат да свършат работа, особено ако човекът все още не знае, че се интересувате. Опитайте с докосване на горната част на ръката, когато споделяте шега, или докосване на ръката, когато искате да привлечете вниманието му към нещо. Ако се чувствате по-смели, прокарайте пръсти по долната част на гърба или врата му. Готови ли сте той да приеме намека? Опитайте леко да докоснете косата, бузата или устните му.

Вижте още: 5 женски трика, които мъжете обожават

6. Движете се бавно

В модерната епоха се движим бързо. Бързането внушава на другите, че изпълняваме задачи, които не е задължително да обичаме. Бавното движение, от друга страна, предава различно послание. Дори и да имате къде да отидете, отделете време да се движите бавно и да се представите спокойно. Завъртете бедрата си от една страна на друга, оставете ръцете си да се движат естествено отстрани и избягвайте резки движения на главата и врата. Когато сте отпуснати и криволичещи, изглеждате готови за всичко - включително онези неща, които най-много бихте искали да правите с него. Той ще забележи.

7. Шепнете

Вашият глас, т.е. шепотът насърчава интимността, защото вашият романтичен интерес трябва да се наведе напред, за да улови какво казвате. Ако се чувствате удобно да се наведете и да му шепнете в ухото, това е още по-добре. Горещият дъх по врата му и в ухото му ще му напомни за спалнята, дори ако просто казвате нещо просто за играта, която гледате, или споделяте някаква клюка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама