6 сигурни знака, че той ще скъса с теб


6 сигурни знака, че той ще скъса с теб
Снимка: iStock/Guliver

Никога не може да бъдете сигурни, че някой ще ви зареже, освен ако не ви каже, разбира се. Въпреки това, има някои знаци, които могат да ви подскажат, че мъжът, с когото сте, има планове да сложи край на връзката ви. Ако забележите някои от тях, може да направите 3 неща: да запазите спокойствие и да оставите нещата да се развият; да го попитате директно какви са плановете му за общото ви бъдеще или да поговорите дали има начин да спасите връзката си. Също така може първа да го зарежете, ако и вашите чувства са охладнели.

1. Той изведнъж почва да отделя повече време на себе си

Да, вашата половинка също трябва да има живот извън връзката ви, но ако изведнъж започне да прекарва цялото си свободно време в неща, които не включват вас, бъдете внимателни. Най-вероятно той се подготвя за живот, в който вие не присъствате.

2. Има липса на секс

Той не изпитва сексуално привличане към вас и рядко поема инициативата в леглото? Това е лош знак. Може да означава няколко неща. Или има афера, стресиран е, депресиран е, или се опитва да ви отблъсне. Сексът е едно от най-важните неща, за да имате щастлива и пълноценна връзка.

3. Той по-малко се интересува да прекарва време с вас

Той прекарва по-малко време с вас, отколкото преди. Рядко се сеща и да ви пише, оправдавайки се, че е много ангажиран.

4. Той постоянно е на телефона си

Ако прекарва много време, ровейки се в телефона си, когато сте заедно, това е лош знак за връзката ви. Той не само изгражда стена между вас двамата, но също така може би крие отношения с друга жена.

5. Не ви води никъде

Изведнъж спира да ви кани да излизате с приятелите му, предпочитайки да прекарва времето си единствено с тях. 

6. Станал е изключително раздразнителен

Ако вашият човек напоследък е доста раздразнителен, нещо го притеснява и е много вероятно това да сте вие. Ако си мислите, че е депресиран или стресиран заради други неща, може да поговорите с него. Но ако всичко друго е прекрасно в живота му, нищо чудно вие да сте причината за неговото поведение.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама